Μόγιες: «Απογοήτευση για την ήττα, ελπίζω σε πρόκριση»

Δημήτρης Τομαράς
Μόγιες: «Απογοήτευση για την ήττα, ελπίζω σε πρόκριση»

bet365

Η τελευταία... σανίδα σωτήριας για τον Ντέιβιντ Μόγιες είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Τι τονίζει ο Σκωτσέζος για τον αγώνα με την Λίβερπουλ και την ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ.

Ο Μόγιες αναφερόμενος στην συντριβή της ομάδας του από την Λίβερπουλ σχολίασε: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση σε όλους μας. Και για το αποτέλεσμα αλλά και για τον τρόπο που δεχτήκαμε τα γκολ. Κάποια πέναλτι έπρεπε να δοθούν ενώ άλλα δεν ήταν. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο Α' μέρος. Ωστόσο αυτό δεν σήμαινε απαραίτητα πως έπρεπε να είμαστε πίσω στο σκορ. Πίστευα πως στο Β' μέρος είχαμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να αντεπιτεθούμε, αλλά πριν καθίσουμε στον πάγκο σφυρίχθηκε νέο πέναλτι. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Στο 0-2 είχαμε ένα διάστημα που παίξαμε καλά με κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Όμως δεν έφτανε αυτό και το τελευταίο που χρειαζόμασταν ήταν μια αποβολή.

Δεν είχαμε πολλά σουτ στην εστία και γενικά δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, γιατί οι παίκτες μου φαίνονταν καλά τις προηγούμενες μέρες». Σχετικά με την ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ για την Γιουνάιτεντ ο Μόγιες συνεχίζει να έχει ελπίδες για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρους του Ολυμπιακού: «Οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί και υποστήριξαν την ομάδα μέχρι το τέλος. Με τέτοια συμπαράσταση και στήριξη και την Τετάρτη θεωρώ πως θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μου γνωρίζουν καλά το πόσο σπουδαίο είναι το ματς αυτό. Είμαι βέβαιος πως ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε κάτι να διεκδικήσουμε κι ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ελπίζω να πετύχουμε την πρόκρισή μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα