Μία θέση ανοικτή!

Μία θέση ανοικτή!

bet365

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην Β' Εθνική, μία θέση μένει ανοιχτή για τα πλέι οφ, με τους Παναιγιάλειο και Φωστήρα να την διεκδικούν. Ανώδυνη ήττα του Ηρακλή στο ντέρμπι με τον Αιγινιακό.

Φωτιά βάζει στα πλέι οφ ο Φωστήρας, που πέρασε από τον Πύργο, έβγαλε εκτός στόχων τον Πανηλειακό, του οποίου επικράτησε με 2-0 και έπιασε στην 4η θέση τον Παναγιάλειο. Ο «Φονέας» ήταν αυτός που έλεγχε την αναμέτρηση στο μεγαλύτερο διάστημα και κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι από νωρίς, με τέρματα των Ρουγκάλας (11') και Εμέκα (38'). Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επόμενη αγωνιστική, όπου Φωστήρας και Παναιγιάλειος... διασταυρώνουν τα ξήφη τους και θα λύσουν έτσι τις διαφορές τους.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Πίτκας, Ολίσε, Βοσκόπουλος, Λαλίν (65' Κωνσταντινίδης), Kαρασαλίδης, Σαραμαντάς, Αλτιπαρμακόφσκι, Βανγκέλι, Μπιτάνγκ (42' Φλίγκος), Πόνσε, Γαλανόπουλος (81' Χαλούλος).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Λύρας (88' Γ. Μπαστάνης), Κακαράς, Τεγούσης (90'+1' Μακρίδης), Εμέκα, Σμυρλής, Αχείμαστος, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Γαρουφαλιάς (70' Μουστόγιαννης), Τασουλής.

Παναιγιάλειος - Ηρακλής Ψαχνών 0-3

Μία εντυπωσιακή εμφάνιση, πραγματοποίησε η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, που πέρασε σαν... σίφουνας από το Αίγιο, όπου επικράτησε με 3-0 του Παναιγιάλειο και... καθάρισε την συμμετοχή του στα πλέι οφ. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Οχάντζα έβαλε τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού, ενώ την σκυτάλη πήρε ο Τσιμόντζι, που με δύο προσωπικά τέρματα στο 61' και το 85' ολοκλήρωσε τον θρίαμβο. Μετά από την ήττα αυτή, η ομάδα του Παναιγιάλειου μπαίνει σε μπελάδες, καθώς θα παίξει στην επόμενη αγωνιστική όλη την... σεζόν κόντρα στον Φωστήρα, με τον οποίο συγκατοικεί από σήμερα στην 4η θέση.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης (35' λ. τρ. Σταμογιάννος), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης (69' Σκαρτσίλας), Νάστος, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος (61' Κατσικοκέρης), Μπούνας, Μπουρλάκης, Ατματσίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Καλαϊτζίδης (59' λ. τρ. Μπακομήτρος), Παλαιολόγος, Τσιμόντζι, Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Κρητικός, Τσούτσης (76' Νικολόπουλος), Οχάντζα (81' Γκεμίσης).

Ασ. Μαγούλας – Καλλιθέα 1-1

Εκτός πλέι οφ έμεινε η ομάδα της Καλλιθέας, η οποία ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την Μαγούλα, ενώ κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά! Συγκεκριμένα, στο 62ο λεπτό, ο Γκόγκιτς πέρασε στην θέση του Σταύρου τον Μουαγιέ, με την Καλλιθέα να έχει 6 ξένους! Παρόλα αυτά, πριν συνεχιστεί το παιχνίδι, αφού ο Οφρυδόπουλος συνειδητοποίησε την... γκάφα, ακολούθησε μία αναμπουμπούλα, με τον Χαϊκάλη τελικά να περνάει στην θέση του Γκαλάν, για να επανέλθουν οι πρέπουσες ισορροπίες. Σύμφωνα με την Αθηναϊκή ομάδα, στο φύλο αγώνα έχουν σημειωθεί και οι δύο αλλαγές στο 66' οπότε δεν πρόκειται να υπάρξει τιμωρία. Στο αγωνιστικό, ο Αστέρας προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με την Καλλιθέα να απαντά άμεσα και να ισοφαρίζει με τον Γκαλάν στο 10'.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δήμος Ρόκας): Κασμερίδης, Κοτίτσας (77' Σαμαρόπουλος), Νόνης, Στρατομήτρος, Τριάντος, Κορνελάτος, Αντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος, Ίβιτς, Δωματάς (69' Έβερετ, 91' Πέρελμαν).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίνισα Γκόγκιτς): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Μπριλάκης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Εμβέλε (85' Μιχαλόπουλος), Σταύρου (62' Μαουαγιέ), Φαγιέ, Ρόχας, Γκαλάν (66' Χαϊκάλης).

Βύζας – Φωκικός 1-6

Υπό διάλυση είναι η ομάδα του Βύζα, με τον Φωκικό να το εκμεταλλεύεται και να φεύγει από τα Μέγαρα με μία τεράστια νίκη, με το εντυπωσιακό 6-1. Οι γηπεδούχοι έκαναν το... λάθος να ανοίξουν το σκορ με τον Παπαδημητρίου και το πλήρωσε! Ο Πολυχρονάκης ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα στο 16', με τον Φράγκο να παίρνει στην συνέχεια την σκυτάλη και να κάνει χατ τρικ, δίνοντας συνέχεια έτσι στις εκπληκτικές του εμφανίσεις. Τα άλλα δύο τέρματα σημείωσαν οι Θέος και Ασίγκμπα βάζοντας έτσι και το δικό τους... στίγμα στον θρίαμβο αυτό της ομάδας από την Άμφισσα.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μούζος, Δελάρδας, Ταμπάκης, Τσακιράκης, Παπαδημητρίου, Μιχαλόπουλος, Κλαπής, Λέκκας, Κοντούλης, Νικολέτος (53' Μαζιώτης Αλεξ.), Κολοκοτρώνης (53' Μαζιώτης Ιερ.)

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Ασίγκμπα, Καλαγκάνης, Άλλα, Πολυχρονάκης, Πεχλιβανόπουλος (58' Λέσσι), Σκαρίμπας, Ράντι, Θέος (67' Γεωργουσόπουλος), Τζέκος, Φράγκος (80' Κλήμης)

Βόριος όμιλος

Τεράστια νίκη πέτυχε η ομάδα του Αιγινιακού, η οποία επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 και εξασφάλισε, ουσιαστικά, την συμμετοχή του στα πλέι οφ. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με λίγες φάσεις, όμως η ομάδα από την Κατερίνη κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα στο 77', με τον Κουτσοσπύρο.

Ο Γηραιός, στην συνέχεια βγήκε στην επίθεση και είχε ευκαιρίες να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης, όμως Ματσούκας και Παπαστεριανός δεν κατάφεραν να βρουν στόχο! Ο Αιγινιακός, με την νίκη αυτή έπιασε στην 3η θέση τον Ηρακλή, έφυγε 4 βαθμούς από την 5η Καρδίτσα και μόνο με... αυτοκτονία θα αλλάξει η τετράδα που θα διεκδικήσει την άνοδο!

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Κ. Αχαλινόπουλος (66' Γεωργίου), Γκέσιος (88' Λαζαρίδης), Κουτσοσπύρος (91' Δήμου).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Παπαστεριανός, Κοντέων, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα (89' Ματσούκας), Μπάμπα (76' λ.τ. Σαράφογλου), Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Ζαχόρα, Ιντζόγλου (67' Σκόρτσα).

Κέρκυρα – Καβάλα 4-1

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα της Κέρκυρας, η οποία, μάλιστα, φρόντισε να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο, αφού επικράτησε της Καβάλας με 4-1. Οι Φαίακες άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με δράστη τον Καραδέμητρο. Στην συνέχεια, ανέλαβε ο Κόντος, που συνδύασε ιδανικά την επιστροφή του μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, αφού βρήκε δύο φορές δίχτυα. Η Καβάλα κατάφερε να μειώσει προσωρινά, αφού ο Μαυρίδης στο 84' έκανε το 3-1, με τον Γεωργακόπουλο να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ζορμπάς, Σουάνης, Καραδέμητρος (70' Κρητικός), Γκόμες, Τσαουσάι (63' Κόντος), Κουτσόπουλος, Σίκιμιτς (77' Γεωργακόπουλος).

ΚΑΒΑΛΑ (Μιχάλης Ιορδανίδης): Γιαννίκογλου, Ντουτσαρίδης (78' Σουάιμπ), Καζαντζίδης (70' Παπαδόπουλος), Γκαρακλίδης, Παπαργυρίου, Πόπτσης, Άρτσε (63' Μαυρίδης), Βαλεριάνος, Κουρέλας, Πάλλας, Ρεβυθόπουλος.

Τύρναβος – Γαζώρος 1-0

Ακόμα μία εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Τύρναβος, που επικράτησε του Εθνικού Γαζώρου με 1-0 και έφτασε τα 4 σερί τρίποντα!Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, με τις φάσεις να μετρούνται με το σταγονόμετρο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το έλεγχο, είχαν την μόνη πολύ καλή στιγμή, με τον Μπάρος να σημαδεύει το δοκάρι στο 82' και τελικά έφτασαν στην νίκη, με τέρμα του Σαχινίδι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων!

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης (90' Πούτας), Καραμανλής, Ιβανίδης, Μπάρος, Όμο, Αντρέ, Ποκόνγκ (68' Τσούκαλος), Γεωργίου, Κανούλας (52' Σαχινίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος (66' Σρντιτς), Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Νατσιόπουλος (57' Μεταλλίδης), Μπαργκά, Κωνσταντινίδης (46' Ναστέφσκι), Γαϊδαρτζής, Τσουβαλτσίδης.

Απόλλων – Ζάκυνθος 2-1

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Απόλλωνας κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από αρκετό καιρό, αφού επικράτησε της Ζακύνθου με 2-1, βάζοντας τέλος σε ένα σερί 5 αρνητικών αποτελεσμάτων. Οι «πόντιοι» καθάρισαν από νωρίς το ματς, αφού στο 27' ο Προβατίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, Μπερτέν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν με τον Οικονόμου στο 75'.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Λιόνης, Μπερτέν, Βέργος, Τζανδάρης (39' λ.τ. Μωυσίδης), Πόποβιτς (83' Παρμαξίδης), Τίκο Μεσίνα (77' Βλάχος), Ναλμπάντης, Αθανασιάδης, Προβατίδης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Πετράκος, Τσερκετάνι, Μπίρης, Καμπούρης, Οικονόμου, Τορεζάνι, Σκαθαρούδης, Οττα (58' Χιράλδο), Κυριακίδης (48' Μπαλιόνε), Σολφερίνο.

Αποτελέσματα

Νότιος όμιλος

Παναιγιάλειος - Ηρακλής Ψαχνών 0-3
Βύζας – Φωκικός 1-6
Πανηλειακός – Φωστήρας 0-2
Ασ. Μαγούλας – Καλλιθέα 1-1

Βόρειος όμιλος

Αιγινιακός – Ηρακλής 1-0
Απόλλων – Ζάκυνθος 2-1
Κέρκυρα – Καβάλα 4-1
Τύρναβος – Γαζώρος 1-0

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα