Αποδοχή ποινής και παραίτηση του Χένες από τη Μπάγερν!

Αποδοχή ποινής και παραίτηση του Χένες από τη Μπάγερν!

Θάνος Σαρρής
Αποδοχή ποινής και παραίτηση του Χένες από τη Μπάγερν!

bet365

Ο Ούλι Χένες ανακοίνωσε ότι αποδέχεται την ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε και αποχωρεί από την προεδρία της Μπάγερν Μονάχου.


Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών για φοροδιαφυγή που φτάνει τα 27.2 εκατομμύρια. Ο Χένες είχε περιθώριο μιας βδομάδας για να κάνει έφεση, ωστόσο με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ξεκαθάρισε ότι αποδέχεται την ποινή και παραιτείται από τη Μπάγερν.

Ο Χένες τονίζει:

«Κατόπιν συζήτησης με την οικογένειά μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την απόφαση του δικαστηρίου του Μονάχου που αφορά τα φορολογικά ζητήματά μου. Έδωσε εντολή στους νομικούς εκπροσώπους μου να μην κάνουν έφεση. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με την κατανόηση από μέρους μου της ακεραιότητας, της ευπρέπειας και της ατομικής ευθύνης. Η φοροδιαφυγή ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Αποδέχομαι τις συνέπειες αυτού του λάθους.

Επιπρόσθετα, από εδώ και στο εξής παραιτούμε από τις μετοχές μου και από την προεδρία της Μπάγερν Μονάχου. Είναι μια απόφαση με άμεση ισχύ. Με το να το πράττω, εύχομαι να αποφύγω να κάνω επιπλέον ζημιά στο σύλλογο. Η Μπάγερν Μονάχου είναι το έργο ζωής μου και πάντα θα παραμείνει. Θα συνεχίσω να σχετίζομαι με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και τους ανθρώπους του με άλλους τρόπους για όλη την υπόλοιπη ζωή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους φίλους μου και τους φιλάθλους της Μπάγερν Μονάχου για τη στήριξή τους.

Ούλι Χένες»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα