«Βροχή» τα ονόματα για την Εθνική!

«Βροχή» τα ονόματα για την Εθνική!

Δημήτρης Τομαράς
«Βροχή» τα ονόματα για την Εθνική!

bet365

Ονοματολογίας συνέχεια για τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας με τις προτάσεις να έρχονται η μία πίσω από την άλλη! Μεταξύ άλλων έχουν προταθεί και οι Έρικσον και Μπιέλσα!

Στα γραφεία της ΕΠΟ φτάνουν διαρκώς φαξ με προτάσεις για προπονητές! Ανάμεσα στα άλλα σύμφωνα με πληροφορίες δεσπόζουν τα ονόματα των Σβεν Γκόραν Έρικσον, Μαρσέλο Μπιέλσα και Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό να έχει εργαστεί ως γνωστόν παλαιότερα στην ΑΕΚ. Ένα ακόμα όνομα που έχει τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων της ελληνικής Ομοσπονδίας είναι εκείνο του επίσης Ισπανού Χουάν Αντόνιο Καμάτσο. Άλλα ονόματα που έχουν διαρρεύσει είναι των Μάσιμο Αλέγκρι (για τον οποίο είχατε διαβάσει από το Gazzetta), Χαβιέρ Αγκίρε και Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει πάντως πολύ ψηλά στην λίστα για τον αντί-Σάντος και ενώ το μπάτζετ για τον προπονητή θα κινηθεί περίπου στο 1 εκατ. ευρώ (ίσως λίγο λιγότερα και ενδεχομένως λίγο παραπάνω). Τα ονόματα των ενδιαφερόμενων για την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έφτασαν τα 25 την ώρα που υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο ο Φερνάντο Σάντος να αλλάξει στάση και να επιδιώξει να μείνει στην Εθνική! Στόχος της ΕΠΟ από την άλλη είναι να έχει βρεθεί οριστική λύση έως τα τέλη Απριλίου ή το αργότερο στις αρχές Μαϊου.

 

Τελευταία Νέα