Με Μαρτίνο και μεταγραφές!

Με Μαρτίνο και μεταγραφές!

Με Μαρτίνο και μεταγραφές!

bet365

O Μαρτίνο στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, με τη διοίκηση να ετοιμάζει τα μεταγραφικά της σχέδια. Από τον Τερ Στέγκεν στον... Φαν Πέρσι!

Η Μπαρτσελόνα στρέφει το βλέμμα της στην επόμενη σεζόν και η διοίκηση είχε την πρώτη μεγάλη συνάντηση. Στόχος να σχεδιάσουν την ομάδα του μέλλοντος και πριν σταθούν στα μεταγραφικά, τονίστηκε η παραμονή του Τάτα Μαρτίνο όχι μόνο για την επόμενη σεζόν, αλλά και την μεθεπόμενη! Το συμβόλαιο του Αργεντίνου λήγει το καλοκαίρι του 2015, αλλά στόχος είναι να το παρατείνουν ακόμα ένα, μέχρι το 2016!Τέσσερις μεταγραφές θα γίνουν, στο τέρμα, στο κέντρο της άμυνας, στη μεσαία γραμμή και πιθανότατα στην επίθεση, μάλιστα, μπορούν να φτάσουν και τις έξι, ανάλογα με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν.

Τη δεδομένη στιγμή, μόνο μια μεταγραφή είναι σίγουρη, αυτή του Τερ Στέγκεν στη θέση του Βαλδές. Στην άμυνα θα αποκτηθεί ένας γρήγορος παίκτης, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και καλός με τη μπάλα. Ποιοι είναι στη λίστα; Ο Λουίζ της Τσέλσι, ο Μανγκαλά της όρτο και ο Χούμελς της Ντόρτμουντ. Τα... τρελά λεφτά θα πέσουν στη μεσαία γραμμή, ο Βιδάλ είναι η μεγάλη «καψούρα», αλλά η περίπτωσή του μόνο... τρομερά δύσκολη μπορεί να θεωρηθεί!

Από κει και πέρα, είναι πιθανό να φύγουν παίκτες, οπότε θα γίνουν περισσότερες μεταγραφές. Το συμβόλαιο του Αλβες τελειώνει το 2015, θεωρητικά μπορεί να μπει στην μεταγραφική λίστα. Ποιοι είναι υποψήφιοι για τα δεξιά; Ο Ζούνιγκα της Νάπολι και ο Κουαδράδο της Φιορεντίνα, με την δεύτερη περίπτωση να αρέσει περισσότερο.

Παράλληλα, το όνομα του Σάντσες θα μπορούσε να είναι στα ονόματα των παικτών για τους οποίους θα έρθει πρόταση. Οπως άλλωστε και για τον Πέδρο... Τι έχει η λίστα; Αγουέρο, Φαν Πέρσι, Μίλερ, με τον Ολλανδό να είναι... πανέτοιμος για τη Βαρκελώνη εφόσον έρθει πρόταση!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα