Οφειλόμενα από φυσικά πρόσωπα ζητούν στην ΑΕΚ

Οφειλόμενα από φυσικά πρόσωπα ζητούν στην ΑΕΚ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Προσφυγή κατά φυσικών προσώπων έχουν καταθέσει οι Βλάχος, Καφές και Αραμπατζής μετά τη διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ, για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενά τους.

Με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να μην υφίσταται πλέον, ήταν αναμενόμενο πως όσοι είχαν λαμβάνειν χρήματα από τον σύλλογο, θα προσέφευγαν κατά φυσικών προσώπων. Τρεις μάλιστα εξ αυτών, οι Βαγγέλης Βλάχος, Παντελής Καφές και Γιάννης Αραμπατζής ήδη έχουν ακολουθήσει τη συγκεκριμένη οδό, όπως αναφέρει το «Goal», με τον πρώην προπονητή της Ένωσης μάλιστα να στρέφεται εναντίον των Νοτιά, Παππά, Χατζηχρήστου, Κοσμάτου και Δημητρέλου, καθώς επίσης κι άλλων που συμμετείχαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα αυτό που αναφέρει στην αγωγή του είναι: «Ζητώ να καταδικαστούν οι εναγόμενοι αλληλεγγύως και εις ολόκληρο να μου καταβάλουν το συνολικό ποσό των 70.000 ευρώ, να κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή η απόφαση που θα εκδοθεί και να καταδικαστούν οι αντίδικοι στη δικαστική μου δαπάνη και την αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου».

Σε περίπτωση πάντως που υπάρξει δικαίωση για τον Βαγγέλη Βλάχο, θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει... κύμα προσφυγών, από εκείνους στους οποίους οφείλονται ακόμα χρήματα από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα