Ζέεντορφ: «Η ευκαιρία της Μίλαν»

Ζέεντορφ: «Η ευκαιρία της Μίλαν»

Ζέεντορφ: «Η ευκαιρία της Μίλαν»

bet365

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ αποθέωσε τον Αντόνιο Κόντε και την Γιουβέντους αλλά βλέπει το κυριακάτικο ντέρμπι σαν μια μεγάλη ευκαιρία για την Μίλαν.

Οι Ροσονέρι έχουν πάρει 13 βαθμούς σε έξι αγώνες με τον Ολλανδό στον πάγκο και τώρα ετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τους Μπιανκονέρι, σε ένα ντέρμπι στο οποίο η Μίλαν θέλει να αποδείξει ότι προοδεύει μετά την αλλαγή προπονητή.

«Θα έχουμε ένα κατάμεστο Σαν Σίρο και αυτό είναι ό,τι καλύτερο καθώς οι παίκτες μου το χρειάζονται» είπε αρχικά ο Ζέεντορφ, ο οποίος στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι οι Ματία Ντε Σίλιο και Τζιαμπάολο Πατσίνι είναι έτοιμοι ενώ για τον Μάριο Μπαλοτέλι τα πάντα θα κριθούν στην προπόνηση του Σαββάτου. Οπως και να έχει, στις τάξεις των Ροσονέρι υπάρχει αισιοδοξία μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σαμπντόρια, αποτέλεσμα στο οποίο αναφέρθηκε και ο Ζέεντορφ λέγοντας πως ήταν σημαντική για την ψυχολογία η νίκη στη Γένοβα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολλανδός, με τεράστια εμπειρία σε αγώνες κόντρα στην Γιουβέντους ως ποδοσφαιριστής, τόνισε ότι «είναι το πρώτο μου ως προπονητής και είμαι τυχερός επειδή θα το ζήσω σε τόσο μικρή ηλικία. Για την Μίλαν είναι ευκαιρία να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση και να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας ώστε να αντιμετωπίσουμε το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αντόνιο Κόντε έχει κάνει τρομερή δουλειά και του βγάζω το καπέλο. Μετά την κατάκτηση του scudetto στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο η Γιουβέντους έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Οταν νικάς αποκτάς αυτοπεποίθηση και δουλεύεις πολύ καλύτερα. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με τον Κόντε αλλά σίγουρα είναι ένας προπονητής που βοήθησε ώστε να ανανεωθεί το ιταλικό ποδόσφαιρο και τον θεωρώ πολύ θετική επιρροή, όπως και τον Μοντέλα στη Φιορεντίνα. Εγώ έχω πολλά να αποδείξω και προσπαθώ να μάθω γρήγορα».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Ζέεντορφ είπε ότι «η Serie A είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου γιατί κάθε προπονητής εδώ λατρεύει την τακτική» και όταν ρωτήθηκε για το ντέρμπι του 2012 με το γκολ του Μουντάρι, δεν θέλησε να φτιάξει κλίμα: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θέλω να προκαλέσω ή να δυναμιτίσω το κλίμα, συμφωνώ με τον Μοντέλα που λέει ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Οταν προκαλείς, το κλίμα που δημιουργείται σου προκαλεί πονοκέφαλο. Θα πρέπει να μπει η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο για να βοηθήσει τους διαιτητές, οι οποίοι στην Ιταλία είναι πολύ καλοί, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να ξέρουμε ότι θα υπάρχουν λάθη».

 

SERIE A Τελευταία Νέα