Τσάκας: «Να υποβιβαστεί μια ομάδα από κάθε όμιλο»

Gazzetta team
Τσάκας: «Να υποβιβαστεί μια ομάδα από κάθε όμιλο»

bet365

Για την τροποποίηση της προκήρυξης σχετικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν,μίλησε ο πρόεδρος της Καβάλας Βλάσης Τσάκας.

Για την τροποποίηση στον αριθμό των ομάδων, που θα πέσουν από την Football League, το κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, αλλά και τον ορισμό του Κατσικογιάννη στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με την Δόξα Δράμας, μίλησε στον Arena FM 89,4 ο πρόεδρος της Καβάλας Βλάσης Τσάκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την θέση της ΠΑΕ Καβάλα: «Η ΠΑΕ Καβάλα κοιτώνας όλη την διεξαγωγή του πρωταθλήματος και παίρνοντας ως βάση την τελευταία τροποποίηση των προκηρύξεων με αφορμή ότι το πρωτάθλημα τελειώνει στις 30/03 θεωρεί ότι είναι ευκαιρία να μεγαλώσουν οι δύο όμιλοι.

Θεωρούμε απαραίτητη την διατήρηση των δύο ομίλων. Είναι ουτοπικό να υπάρξει ένας όμιλος εφόσον δεν υπάρχουν τα απαραίτητα έσοδα. Θεωρούμε πως πρέπει να διατηρηθούν οι δύο όμιλοι και να ενισχυθούν. Από 28 ομάδες να γίνουν 32.

Λέμε να υποβιβαστεί μόνο μια ομάδα από κάθε όμιλο, μαζί με τις ομάδες που θα προβιβαστούνε να γίνουν 32 οι ομάδες και να έχει διάρκεια το πρωτάθλημα μέχρι και 15 Μάιου.

Αυτό να αποφασιστεί για το τωρινό πρωτάθλημα όπως έγινε και η προηγούμενη απόφαση. Αυτό είναι κάτι αποδεκτό από σχεδόν όλους. Η ΕΠΟ είναι ο τελικός παραλήπτης και αυτή που αποφασίζει.

Την τρίτη εθνική δεν την πειράζουμε. Μένει όπως ακριβώς είναι. Επειδή είναι σαχλό όλο το πλαίσιο η Καβάλα πατάει σε κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό. Εμείς σήμερα καταθέσαμε επίσημα την θέση μας στον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ και περιμένουμε να οριστεί Δ.Σ για αυτό το θέμα».

Για το ορισμό του Κατσικογιάννη στο Δόξα Δράμας – Καβάλα: «Διαβάζω ότι υπάρχουν κάποια θέματα. Παρόλα αυτά θεωρώ τον Κατσικογιάννη ως έναν από τους καλύτερους διαιτητές και από αυτούς που θα προαχθούνε στην Σούπερ Λιγκ.

Θεωρείται ταλέντο από τους ειδικούς. Η πληροφορία όμως που διαχέεται πως ο μέντορας του είναι από την Δράμα και ο ξαφνικός ορισμός ενός διαιτητή από την Ήπειρο σε ένα γειτονικό παιχνίδι προκαλεί σκέψεις. Στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα τυχαίο. Θέλουμε να δείξουμε απόλυτη εμπιστοσύνη εμείς».

Για την πρόταση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ με σκοπό την εξυγίανση: «Είδα τις προτάσεις του ΠΑΟΚ και υπάρχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει βέβαια μόνο ο ΠΑΟΚ. Το να γίνει ένα μέτωπο για να χτυπήσει κάποιο άλλο μόνο υγεία δεν φέρνει.

Πρέπει να ξεκινήσει μια συζήτηση και με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός κακά τα ψέματα έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Από την στιγμή που αυτό αναγνωρίζεται δεν υπάρχει λόγος να μην κάθεται σε κάποιο τραπέζι.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αδικεί τον εαυτό του. Εγώ αν ήμουν ο Μαρινάκης πέρυσι θα άφηνα το παιχνίδι του τελικού του κυπέλλου όπως ήτανε να το πάρει ο Αστέρας.Αυτό θα δίνει πόντους στο προϊόν που θέλουμε να πουλήσουμε. Αυτό που ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μια σωστή βάση για κουβέντα».

Για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Εγώ θέλω να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο στην Ευρώπη και μπορεί να χαλαρώσει.Ελπίζω ο Ολυμπιακός να μην βρεθεί σε καλή μέρα και να βρεθεί ο Παναθηναϊκός, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ. Εκείνος ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα