Ο Ρούνεϊ και η τελευταία ευκαιρία με Ολυμπιακό!

Θάνος Σαρρής
Ο Ρούνεϊ και η τελευταία ευκαιρία με Ολυμπιακό!

bet365

Τα αγγλικά ΜΜΕ... αποθεώνουν τον Γουέιν Ρούνεϊ για την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως καταγράφει το gazzetta.gr γράφουν για «τελευταία ευκαιρία τίτλου» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άγγλος φορ υπέγραψε νέο συμβόλαιο και απέναντι στην Πάλας σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ, δείχνοντας σε κέφια. Έτσι, αποτέλεσε το βασικό θέμα των βρετανικών ΜΜΕ, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το BBC τονίζει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τελείωσε το σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, με τα γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και του Γουέιν Ρούνεϊ να καταδικάζουν την Πάλας σε ήττα». Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, γράφει: «Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες ταξιδεύουν στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό την Τρίτη, στο πρώτο ματς της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας ότι η διοργάνωση είναι η τελευταία ρεαλιστική τους ευκαιρία για να κερδίσουν ένα τρόπαιο φέτος».

«Έχοντας υπογράψει στη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2019, ο Ρούνεϊ έδειξε την ποιότητα στα τελειώματα που ο Μόγιες θα χρειαστεί για να διαβεβαιώσει ότι τα πλάνα του για το μέλλον της Γιουνάιτεντ θα γίνουν πραγματικότητα. Ο Ρούνεϊ από την πλευρά του τονίζει ότι το μέλλον των Reds είναι λαμπρό, αλλά είναι δύσκολο να συμβεί αυτό μακροπρόθεσμα, αφού οι Πρωταθλητές είχαν ξανά ένα ματς χωρίς έμπνευση απέναντι στην Πάλας», γράφει η Manchester Evening News.

«Ενώ οι κάτοικοι του πραγματικού κόσμου συνεχίζουν να διαφωνούν για το αν ένας ποδοσφαιριστής αξίζει 300.000 λίρες την εβδομάδα, ο Γουέιν Ρούνεϊ έδειξε ότι σημαίνει πολλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ένα γκολ κλάσης που σφράγισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του το 2014», αναφέρει η Daily Mail.

Η Τelegraph τονίζει: «Και έτσι ένα Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε με ένα νέο συμβόλαιο τελείωσε με μια παλιά ιστορία. Το γκολ του Ρούνεϊ χρύσωσε το χάπι σε μία κοινότοπη εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ενώ προσθέτει: «Μάθαμε κάτι. Όχι. Αλλά από την άλλη, όταν οι ομάδες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έπαιζαν άσχημα και νικούσαν, όλοι τις χαιρέτιζαν σαν να έκανε μαγεία ο προπονητής».

Η Independent τονίζει: «Από το δεξί πόδι του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ένα γκολ απλά πολύτιμο για τον Ντέιβιντ Μόγιες. Το νέο συμβόλαιο του Γουέιν Ρούνεϊ δεν εξασφαλίζει τέτοιου είδους σουτ σαν αυτό απέναντι στον Τζουλιάν Σπερόνι, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελπίζει ότι θα συνεχίσει έτσι για λίγο ακόμα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Guardian: «Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν χάνει χρόνο και ξεπληρώνει τα 300.000 την εβδομάδα. Για μεγάλα διαστήματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έβρισκε σκούρα απέναντι σε μία αξιοθαύμαστα περιφρονητική Κρίσταλ Πάλας και υπήρχαν στιγμές που έδειχναν ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες θα πρέπει να απαντήσει μερικές ακόμα άβολες ερωτήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Ωστόσο, χωρίς καν να ακουστεί ότι η συζήτηση για την παρακμή είναι πρόωρη, η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην έκτη θέση με την πρώτη της νίκη σε τρία ματς και η νίκη απέκτησε μια αδικαιολόγητη λάμψη από ένα καταπληκτικό γκολ του Ρούνεϊ, που γιόρτασε με στιλ το επικερδές συμβόλαιο των 5.5 χρόνων που υπέγραψε το βράδυ της Παρασκευής»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα