Μουσάτσιο και Φάτσιο για Μπάρτσα

Γιώργος Καραμάνος
Μουσάτσιο και Φάτσιο για Μπάρτσα

bet365

Ο Τάτα Μαρτίνο φαίνεται πως εξετάζει με θέρμη τις περιπτώσεις των δύο συμπατριωτών του, των Βιγιαρεάλ και Σεβίλλης αντίστοιχα.

Μετά από καθυστέρηση δύο και πλέον χρόνων, το ερχόμενο καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα θα αγοράσει κεντρικό αμυντικό. Εκτός από τα αρκετά ονόματα που ακούστηκαν σε αυτό το διάστημα, στην Ισπανία ακούγονται δύο ακόμα, τους οποίους μάλιστα φαίνεται πως ο Τάτα Μαρτίνο προκρίνει.

Πρόκειται για τους Φεδερίκο Φάτσιο και Ματέο Μουσάτσιο, οι οποίοι μάλιστα είναι συμπατριώτες του τεχνικού των Μπλαουγκράνα. Ο πρώτος που αγωνίζεται στη Σεβίλλη, έχει πάψει να θεωρείται ταλέντο, καθώς έφτασε πλέον τα 27. Η ρήτρα του όμως παραμένει υψηλή, στα 30 εκατ. ευρώ (από 40 που ήταν μέχρι πρόσφατα) και το συμβόλαιο του με τους Σεβιγιάνους τρέχει έως το 2018.

Εξίσου ή και ακόμα πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Μουσάτσιο. Ο σέντερ μπακ της Βιγιαρεάλ κάνει εξαιρετική σεζόν και βρίσκεται σαφώς σε καλύτερη ηλικία (σ.σ.: το καλοκαίρι θα είναι 24). Για τη ρήτρα του ο μάνατζερ του ισχυρίζεται ότι είναι 10 εκατ., αλλά στο Κίτρινο Υποβρύχιο επιμένουν πως αυτή εκτοξεύεται στα 50, νούμερο που μοιάζει πιο λογικό αναλογικά με την αξία του.

Η αλήθεια είναι πως αμφότεροι οι Αργεντινοί είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και ίσως να έχουν τις ικανότητες να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα όμως εάν πρέπει να πληρωθούν οι ρήτρες τους, τότε θα πρόκειται για μεγάλο ρίσκο, μιας και με τόσα πολλά χρήματα η Μπάρτσα θα μπορούσε να αγοράσει δοκιμασμένους σέντερ μπακ όπως ο Βενσάν Κομπανί, ο Νταβίντ Λουίζ ή ακόμα και ο Ματς Χούμελς (σ.σ.: ίσως αυτός να μην ταιριάζει τόσο αγωνιστικά λόγω της ύπαρξης Πικέ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα