Η βραδιά που ο κόσμος του ΠΑΟΚ «μεγάλωσε»

Η βραδιά που ο κόσμος του ΠΑΟΚ «μεγάλωσε»

Η βραδιά που ο κόσμος του ΠΑΟΚ «μεγάλωσε»

bet365

Υποδειγματική ήταν η συμπεριφορά των φίλων του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα, παρά το άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας.

Με άριστα πέρασαν το τεστ οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως όταν θέλουμε, μπορούμε να έχουμε «ευρωπαϊκή» συμπεριφορά στην εξέδρα.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του «δικεφάλου» δεν εμπόδισαν τον κόσμο να κατακλύσει την Τούμπα και να δημιουργήσει μια «καυτή» ατμόσφαιρα, ώστε να σπρώξει την ομάδα σε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπενφίκα. Σε ένα γήπεδο που. φλεγόταν, δεν άναψε ούτε ένα καπνογόνο κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο (και μόνο αυτό αρκεί για τιμωρία), ενώ σε όλη την Ευρώπη έφτασε η εικόνα του εντυπωσιακού πανό στις θύρες 5 και 6, που είναι το μεγαλύτερο που έχει εμφανιστεί σε ευρωπαϊκό γήπεδο.

Θέλετε η παρουσία του Μισέλ Πλατινί στα επίσημα του γηπέδου και τα δρακόντεια μέτρα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ; Θέλετε οι νωπές μνήμες της περσινής τιμωρίας για τα επεισόδια στο ματς με την Ραπίντ, που επέφερε τιμωρία τριών αγωνιστικών; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μικρή σημασία έχει.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και σε αυτό ο κόσμος πήρε δέκα με τόνο. Και για αυτόν τον κόσμο αξίζει μια γεμάτη Τούμπα. Στο χέρι του όμως είναι όλα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα