Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ούγκο Τσάβες» στην Καισαριανή

Gazzetta team
Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ούγκο Τσάβες» στην Καισαριανή

bet365

Στο Στάδιο Near East της Καισαριανής θα φιλοξενήθει το Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ούγκο Τσάβες», που διοργανώνει η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελληνική Δημοκρατία με την πολύτιμη συνεργασία του Δήμου Καισαριανής για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες.

Η αθλητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 15:00, στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποιήσης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του Ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά θα διεξαχθεί με την συμμετοχή πέντε ομάδων, της ομάδας "VENCEREMOS" της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του «Απόλλων Ριζούπολης», «Εθνικός Αστέρας», της Διεθνούς Εκστρατείας «Hasta la Victoria Siempre» και της ερασιτεχνική Κέρκυρας «CORFU F.C», που θα αναμετρηθούν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια, ο διακεκριμένος Έλληνας ερμηνευτής, Βασίλης Λέκκας, θα ερμηνεύσει τραγούδια αφιερωμένα στους αγώνες των λαών για την οικοδόμηση ενός δίκαιου και ειρηνικού κόσμου.

Το τουρνουά θα κλείσει με τις ερμηνείες του Βενεζολάνου τραγουδιστή Ρεινάλντο Ερνάντεζ, ο οποίος με την συνοδεία της κιθάρας του θα χαρίσει στους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές της βενεζουελάνικης παραδοσιακής μουσικής.

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελληνική Δημοκρατία είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να παρακολουθήσετε απο κοντά το ποδοσφαιρικό τουρνουά, για να γνωρίσετε και την αθλητική πλευρά του Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες καθώς και τα επιτεύγματα της Μπολιβαριανής Επανάστασης και σε αυτόν τον τομέα.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

 

Τελευταία Νέα