Μαχητής Τερψιθέας - Τρίκαλα 0-2

Άκης Παπαβλασόπουλος
Μαχητής Τερψιθέας - Τρίκαλα 0-2

bet365

Την τέταρτη τους νίκη μακριά από την έδρα τους πέτυχαν τα Τρίκαλα που επικράτησαν με 2-0 του Μαχητή Τερψιθέας στην έδρα του.

Το πρώτο ημίχρονο, ήταν μοιρασμένο καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες χωρίς ωστόσο κάποια από τις δύο να καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ, με πιο χαρακτηριστικές αυτές του Κρεββατά στο 37΄, του Κόλα στο 39΄, αλλά και του Νικούλη στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Νίκου Σταυροθεόδωρου,μπήκε καλύτερα στο ματς, ωστόσο από το 48΄ και την ευκαιρία του Μαλάκου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Όλα αυτά μέχρι το 61΄ όταν ο Καραγιάννης για λογαριασμό της ομάδας των Τρικάλων με σουτ έκανε το 0-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε για τους φιλοξενούμενους στο 83΄ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στάμου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουρδή διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Κουρδής, Μαντζαφούλης, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας(78’ Παυλόπουλος λ.τ.), Φλώρος, Πατσιαβούρας, Μολάς, Κρεββατάς(71’ Κουρούκας), Νικούλης, Μαλάκος(87’ Κορλός).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ψωμιάδης, Ηλίας Μ., Φουρτούνης, Λουιζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης(73’ Μπόντε), Κόλα, Καραγιάννης, Τεντολούρης(84’ Σακελαρίδης), Πέντσας(89’ Μυργιώτης).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα