O Βαλντές στο πλευρό του Καμπάνιας!

O Βαλντές στο πλευρό του Καμπάνιας!

Δημήτρης Τομαράς
O Βαλντές στο πλευρό του Καμπάνιας!

bet365

Το ανθρώπινό του πρόσωπο έδειξε ξανά ο Βαλντές που προσπαθεί να διοργανώσει φιλικό ενίσχυσης του πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Παραγουάης, Καμπάνιας που σήμερα πουλάει ψωμί για να ζήσει!

Ο Καμπάνιας είναι ένας πρώην Παραγουανός διεθνής που το 2010 είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ είχε βγει να διασκεδάσει στο Μεξικό. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που ήταν να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά και ενώ κατάφερε να επιβιώσει από το τραύμα, πουλάει ψωμί για να ζήσει!

Ο Βαλντές που έχει υπάρξει συμπαίκτης του στην Εθνική ευαισθητοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό για τον συμπατριώτη του. Έτσι ξεκίνησε μέσα από τα social media μία μίνι εκστρατεία για να τον βοηθήσει. Σκοπεύει να κάνει ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι προς τιμήν του και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στην οικογένειά του.

Ανάμεσα στα άλλα ο Βαλντές που ανέβασε στο instagram του φωτογραφίες με τον Καμπάνιας έγραψε: «Σε καλές και δύσκολες στιγμές ήμαστε πάντα φίλοι. Ο φίλος και παλιός συμπαίκτης του, Σαλβαδόρ Καμπάνιας, περνάει δύσκολες στιγμές και θέλω να τον βοηθήσω για όλες τις χαρές που μου έδωσε στο ποδόσφαιρο παίζοντας μαζί του. Έτσι διοργανώνω ένα φιλανθρωπικό ματς για εκείνον. Ένα παιχνίδι που θα φέρει το όνομά του.

Στο μυαλό μου είναι το ματς αυτό να γίνει μέσα στον Ιούνιο. Ελπίζω όλοι οι φίλοι και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στην χώρα της Παραγουάης να με βοηθήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο Καμπάνιας είναι ένας μεγάλος πολεμιστής και αξίζει κάθε συμπαράσταση!».
Τα ΜΜΕ στην Παραγουάη έχουν δώσει αρκετά μεγάλη έκταση το θέμα. Ο Βαλντές έχει ήδη επικοινωνήσει με παλιούς του συμπαίκτες στην Εθνική αλλά και με ανθρώπους στην Ομοσπονδία της χώρας έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και να γίνει πράξη η διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα αγάπης και ενίσχυσης.
 

Τελευταία Νέα