Τσάκας: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

Gazzetta team
Τσάκας: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

bet365

Για το γεγονός ότι η Καβάλα δεν πήρε ενημερότητα σ΄αντίθεση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Βατανιακό, εξέφρασε ο Βλάσης Τσάκας.

Για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Βατανιακό, αλλά και για το γεγονός ότι ο επόμενος αντίπαλος των «αργοναυτών», αλλα και η Αναγέννηση Γιαννιτσών εξασφάλισαν ασφαλιστική ενημερότητα σ΄αντίθεση με την Καβάλα, μίλησε ο Βλάσης Τσάκας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρωινή 93,7.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

-Πως ήταν το ματς στα Γιαννιτσά; Είχαμε την υπεροχή αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα;
«Τι να κάνω την υπεροχή. Μια φλύαρη υπεροχή και όσες ευκαιρίες έγιναν, χάθηκαν. Εντάξει φαινόταν ότι οι δυο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα. Αλλά καμία φορά η νύχτα… ανάβει το φως. Είχαν περισσότερο τσαμπουκά, έπαιξαν και θέατρο για 20 λεπτά.

Αυτά είναι όμως δικαιολογίες. Βάλε 2 γκολ και φύγε. Δεχτήκαμε γκολ στην πρώτη φάση και μετά είχαμε μπροστά μας 90 λεπτά. Δε μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα μέσα».

-Τα Γιαννιτσά και ο Βατανιακός πήραν ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά εμείς δεν μπορέσαμε...
«Όταν υπάρχει βοήθεια από παράγοντες, και δεν μιλάω για παράγοντες ποδοσφαίρου. Βοήθεια από πολιτικούς παράγοντες, είτε βουλευτές, είτε υπουργοί. Εδώ σε μας υπήρχε μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον. Μόνο στα λόγια. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

-Ο Βατανιακός πώς πήρε την ενημερότητα; Χωρίς ρύθμιση; Με πολιτική παρέμβαση;
«Όταν λέμε πήρε ενημερότητα, έκανε μια ρύθμιση. Εγώ ρωτήθηκα αν είμαι έτοιμος να πάω πληρώσω κάποια πράγματα. Είπα ναι, είπα ότι είμαι απόλυτα έτοιμος.

Αλλά ταυτόχρονα εμείς θέλαμε και ασφαλιστική και φορολογική. Η καλή ρύθμιση θα γίνει σε 10 μέρες από τώρα. Τα Γιαννιτσά βρήκαν λεφτά και πήγαν και πλήρωσαν κάτι.

Είχαν 8 παίκτες. Εμείς έχουμε 22 παίκτες. Βεβαίως και θέλαμε να κάνουμε μεταγραφές. Να έχει ο προπονητής και 5 επιλογές περισσότερες.

Να έχουμε μπροστά έναν ή δύο ακόμη. Θέλαμε και τους είχαμε έτοιμους. Καμία φορά άλλα προγραμματίζεις και άλλα σου έρχονται. Ήμουν έτοιμος να κάνω αυτή την ρύθμιση.Δυστυχώς το τηλέφωνο που περίμενα δεν ήρθε. Θα αφήναμε μια δόση απλήρωτη και θα μπαίναμε στην άλλη ρύθμιση

.Εγώ περίμενα ένα τηλέφωνο. Όταν ακούς βουλευτή και λέει ότι με έγραψε ο τάδε, εγώ τι να πω;».

-Έχετε κουράγιο να βγάλετε τη χρονιά;
«Με πείραξε που χάσαμε από μια ομάδα που κυριολεκτικά μάζευε το τελευταίο ευρώ για να πληρώσει τον διαιτητή.

Γι' αυτό υπήρχε και δεκάλεπτη καθυστέρηση. Το παιδί που έβαλε το γκολ, έχει πάρει μόνο 100 ευρώ από την αρχή της περιόδου. Αυτό μου το είπε στο τέλος.

Όλα αυτά είναι κάτι που σε πειράζουν. Γιατί και καλύτερη ομάδα είμαστε. Αν παίξουμε 10 φορές με τα Γιαννιτσά, τις 9 θα κερδίσουμε. Την Κυριακή… χάσαμε.

Ο Βατανιακός είναι ενισχυμένος τώρα. Εμείς όμως έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορούμε. Τα θαλασσώνουμε στα εύκολα. Είναι τελικός με τον Βατανιακό.Βέβαια δεν ήμασταν χαλαροί και στα Γιαννιτσά. Στο ποδόσφαιρο, όμως όλα παίζουν».

-Πότε θα πληρωθούν οι παίκτες της Καβάλας;
«Θα πληρωθούν αυτή την εβδομάδα. Ας ήταν μόνο αυτή η ανησυχία τους. Ας κοιτάνε όμως να ανταποδίδουν μέσα στο γήπεδο.

Η Δόξα Δράμας προχθές πλήρωσε τον Οκτώβριο. Μην τρελαθούμε τώρα. Έχουν τα φαγητά τους, τα σπίτια τους, τα ξενοδοχεία τους. Όλα πληρωμένα.

Είναι υποχρεωμένοι να το ανταποδίδουν αυτό το πράγμα, μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν εργαζόμενοι που έχουν να πληρωθούν 4 μήνες.

Πριν 15 μέρες πληρώθηκαν, θα ξανά πληρωθούν αυτή την εβδομάδα. Περιμένουμε χρήματα από τη διοργανώτρια.

Ηρθε μια δόση την προηγούμενη εβδομάδα, κουτσουρεμένη, με κάτι υπόλοιπα που είχαμε. Περιμένουμε 8.000 από τα τηλεοπτικά. Αύριο η μεθαύριο θα πληρωθούν».

-Με τον Ρασίντ τι γίνεται; Άλλα ακούγαμε αλλά ακόμη δεν έχει παίξει.
«Μίλησα με τον κόουτς. Είναι λίγο πίσω, αλλά σιγά- σιγά εγκλιματίζεται με την ομάδα.Πιστεύω ότι ίσως τον δούμε την Παρασκευή. Είναι θέματα προπονητή.Οι πληροφορίες μας ήταν να δούμε έναν έτοιμο παίκτη. Όπως όμως καταλαβαίνετε η Αφρική είναι… Αφρική».

-Έχετε κάτι να πείτε για αυτούς τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στα Γιαννιτσά;
«Εγώ στεναχωρήθηκα, γιατί πήραμε τη μάχη της εξέδρας, ήμασταν περισσότεροι Καβαλιώτες από τους ντόπιους. Περιμένουμε πάλι να έρθουν την Παρασκευή και να βοηθήσουν σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Βατανιακός, μια ομάδα που πήρε μια νίκη με τη Ζάκυνθο, έκανε μεταγραφές και συζητάει με το ΑΦΜ του… Είναι ελκυστικό το ΑΦΜ του. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα