Γλυφάδα - Αχαρναϊκός 0-1

Άκης Παπαβλασόπουλος
Γλυφάδα - Αχαρναϊκός 0-1

bet365

Την δευτερή του νίκη μακριά από την έδρα του πανηγύρισε ο Αχαρναϊκός που επικράτησε της Γλυφάδας με 1-0 στην έδρα της.

Στο πρώτο μέρος ο Αχαρναϊκός ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας , σ΄αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι προσπάθησαν να απειλήσουν στην αντεπίθεση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα ήταν αυτό που μπήκε καλύτερα στο ματς. Στο 49΄ οι «πράσινοι» απείλησαν με τον Αθανασίου η προσπάθεια του οποίου δεν είχε το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσε. Αυτό που δεν κατάφερε σε εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα του Μενιδίου το πέτυχε στο 52΄ με τον Νεόφυτο.

Από το σημείο εκείνο και μετά το συγκρότημα του Κυριάκου Μίχα πίεσε προκειμένου να ισοφαρίσει χωρίς ωστόσο να το πετύχει. Στο 74΄ η ομάδα των νοτίων προαστίων έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δημακάκου, ενώ στο 81΄ και στο 88΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Γούελκαμ και Ιορδανίδη προκειμένου να ζευγαρώσουν τα τερματά τους οι προσπάθειες όμως αμφότερων σταμάτησαν στα δοκάρια της εστίας του Πασάι,με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Πασάι, Αρκουμάνης, Δημακάκος, Ζώνας, Μουστάκης, Δωροβίνης, Μάλκα, Κατσαμακίδης (57' Τσακύρης), Ταμπάκης, Ραχίμ, Παιδάκης (73' Μπότης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης, Νιάρος, Αθανασίου, Ντάλλας (48' Γουέλκαμ), Προβατίδης, Σκούφαλης (68' Ντος Σάντος), Νεόφυτος, Παραράς, Ντε Πάουλα (76' Χριστόπουλος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα