Με στόχο ακόμα 6 ρεκόρ ο Ολυμπιακός!

Με στόχο ακόμα 6 ρεκόρ ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Με στόχο ακόμα 6 ρεκόρ ο Ολυμπιακός!

bet365

Έχει... τρελάνει τη στατιστική ο φετινός Ολυμπιακός, που δεν σταματάει να κάνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ ως το τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να φτάσει σε ακόμα έξι!

Θρύλος... των ρεκόρ η φετινή ομάδα του Μίτσελ, που έχει βαλθεί να φτάσει σε επιδόσεις που πολύ δύσκολα θα καταρριφθούν από οποιονδήποτε μελλοντικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μέτρημα έχει ήδη... χαθεί στα ρεκόρ των «ερυθρολεύκων», ωστόσο έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν σε ακόμα έξι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα μπορούν να φτάσουν αήττητοι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που θα έχουν κάνει για πρώτη φορά και στο παρελθόν πέτυχε μόνο ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 1963-64. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τα 100 γκολ, κάτι που είχε γίνει από τον Ολυμπιακού του 973-74. Ήδη έχουν 70 οι Πειραιώτες και θέλουν κατά μ.ο. τουλάχιστον τρία τέρματα στα δέκα παιχνίδια που ακολουθούν.

Το τρίτο αφορά στην κατάκτηση του τίτλου έχοντας πάρει τις περισσότερες νίκες σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών, κάτι που θα πετύχουν αν κάνουν το 9/10 (έχουν ήδη 22), ξεπερνώντας έτσι τις 30 νίκες του Ολυμπιακού της σεζόν 1999-2000. Ακόμα έχει την ευκαιρία να πάρει το πιο γρήγορο πρωτάθλημα της ιστορίας του, στις 9 Μαρτίου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με την περσινή ομάδα να το έχει κατακτήσει στις 10 Μαρτίου κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πέμπτο σχετίζεται με τις αμυντικές επιδόσεις των «ερυθρολεύκων», αφού έχουν δεχτεί μόλις επτά γκολ και η καλύτερη άμυνα που έχει καταγραφεί είναι τα 14 τέρματα των περιόδων 1996-97 και 2008-09. Και τέλος αν συνεχιστεί το νικηφόρο σερί στο «Καραϊσκάκη» φτάνοντας στο 17-0-0, θα είναι κάτι που δεν θα έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα