Νάουσα - Τρίκαλα 0-0

Άκης Παπαβλασόπουλος
Νάουσα - Τρίκαλα 0-0

bet365

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη Νάουσα και τα Τρίκαλα για τον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Σ΄ένα πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, ήταν αυτή που στο 12΄άγγιξε το γκολ η προσπάθεια όμως του Γασπαράτου σταμάτησε στο δοκάρι του Ψωμιάδη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Τίμου Καβακά, κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και στο 51΄να απειλήσουν με το σουτ του Καραγιάννη το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του Κύρου. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν στο τελευταίο 20λέπτο του αγώνα να ξαναπάρουν τον έλεγχο του αγώνα και σε δύο περιπτώσεις άγγιξαν το γκολ χωρίς να καταφέρουν να το πετύχουν.

Αρχικά στο 78΄ με τον Κεφαλά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ψωμιάδη, και εν συνεχεία στο 81΄ με το σουτ του να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων», ενώ στο 95΄ το συγκρότημα του Βασίλη Αργυρίου ζήτησε έμμεσο φάουλ υποστηρίζοντας ότι η μπάλα είχε «κολλήσει» στα πόδια του παίκτη των φιλοξενούμενων Λουιζίδη κάτι το οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε.

ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Κύρου, Συμπεθέρης, Πέικος, Περηφανόπουλος, Νικόλτσης, Μπενίσκος, Τασιώνας (55’ Μουρίκι), Κεφαλάς, Ρέντζιας (74’ Παπαδής), Γασπαράτος, Ιωαννίδης (58’ Ζούρκος).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Ψωμιάδης, Μπόντε (83’ Ιωαννίδης), Κάλφας, Λουιζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης (55’ Μυργιώτης), Κόλα (66’ Σακελλαρίδης), Καραγιάννης, Τεντολούρης, Πέντσας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα