Τζιώρας: «Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α΄ Εθνική»

Τζιώρας: «Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α΄ Εθνική»

Άκης Παπαβλασόπουλος
Τζιώρας: «Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α΄ Εθνική»

bet365

Ο Χρήστος Τζιώρας μίλησε στο gazzetta.gr, για τη νίκη της Νίκης Βόλου επί του Απόλλωνα 1926 , τον αγώνα με τον Αιγινιακό , αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ο επιθετικός των «κυανόλευκων», μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, αλλά και για τις διαφορές της σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Για τη σημασία της νίκης επί του Απόλλωνα 1926: «Ήταν μια νίκη για εμάς που είχε μεγάλη σημασία καθώς ήρθε σε ένα κομβικό σημείο μιας και ο Ηρακλής βρισκόταν πολύ κοντά μας ενώ η Κέρκυρα έχει πάρει διαφορά ασφαλείας.

Θέλαμε αυτή τη νίκη καθώς είχαμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε εκτός έδρας και ειδικά μετά από καλό ποδόσφαιρο και ανατροπή του σκορ ναταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός ότι συνήθως όποτε σκοράρει η Νίκη κερδίζει: «Είναι σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι σκοράρω για την ομάδα μου, καθώς της δίνω βαθμούς και την βοηθάω στην επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την ανόδο».

Για την πορεία της ομάδας: «Η καλή πορεία προέρχεται από την συγκέντρωση και την σοβαρότητα των παικτών, αλλά και στην καλή δουλειά που ξεκίνησε να γίνεται το καλοκαίρι.Είμαστε μια νέα ομάδα, καθώς πολύ λίγοι παίκτες έμειναν από πέρυσι. Προσπαθήσαμε να δέσουμε γρήγορα σαν σύνολο. Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια».

Για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς παίζουμε απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες.Εμείς από την πλευρά μας, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το ποιές ομάδες πιστεύει ότι θα βρίσκονται στα Play - Off:«Πιστεύω ότι στα Play - Off θα είμαστε σίγουρα εμείς, η Κέρκυρα και ο Ηρακλής. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα γίνει μάχη για την κατάληψη της τέταρτης θέσης με τον Αιγινιακό να έχει τον πρώτο λόγο»

Για τις διαφορές της φετινής Νίκης Βόλου από την περσινή: «Η διαφορά για εμένα έχει να κάνει με το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Αυτό φέτος είναι πολύ καλό, σε σχέση με πέρυσι όπου δεν ήταν και το καλύτερο, ενώ παράλληλα την φετινή σεζόν είμαστε πιο ομάδα»

Για τον κόσμο της ομάδας και την βοήθεια του στην μέχρι τώρα πορεία: «Ο κόσμος είναι καταπληκτικός. Εαν δεν είσαι παίκτης της Νίκης Βόλου, δεν μπορείς να το νιώσεις και να το καταλάβεις.

Ο κόσμος μας βοηθάει τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι ο 12ος παίκτης μας και αξίζει έπειτα από αρκετά χρόνια να δει την ομάδα στην Α΄ Εθνική. Τον ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την στήριξη που μας δίνει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα