«Υπογράφει στη Φόρεστ ο Τζιμπούρ»

«Υπογράφει στη Φόρεστ ο Τζιμπούρ»

Θάνος Σαρρής
«Υπογράφει στη Φόρεστ ο Τζιμπούρ»

bet365

Οι φήμες περί μεταγραφής του Τζιμπούρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνονται και από την έγκυρη Equipe, η οποία τονίζει πως μέσα στη μέρα το θέμα του αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Ο «γάμος» μεταξύ Φόρεστ και Τζιμπούρ δεν ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, αλλά είναι πιθανόν να συμβεί τώρα, σύμφωνα με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί. Οι Tricky Trees αναζητούν έναν επιθετικό κλάσης, ιδανικό να βοηθήσει με τα γκολ του την ομάδα να παραμείνει σε τροχιά ανόδου και είναι πιθανόν να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο παικτών.

Ο ένας είναι ο Ντάνι Γκρέιαμ, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη επιλογή και ο δεύτερος ο Τζιμπούρ. Η Equipe τονίζει ότι την Παρασκευή θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο του 2016! Και το καλοκαίρι πάντως οι Άγγλοι τον θεωρούσαν σίγουρο και η μεταγραφή του δεν προχώρησε... Μένει να δούμε τι θα συμβεί τώρα! O Ίσμαελ Μίλερ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Νότιγχαμ, καθώς δόθηκε εκ νέου δανεικός, ενώ είναι πιθανόν να αποχωρήσει ένας ακόμα επιθετικός. Ίσως αυτός να είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Το γαλλικό ρεπορτάζ αναφέρεται και στη εκ νέου συνάντησή του με τον Αμπντούν, ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ της Φόρεστ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο λόγος που δεν αγωνιζόταν στο ξεκίνημα της καριέρας του στους Ρεντς δεν έχει να κάνει με κάποιες φήμες που αναπτύχθηκαν από Ελλάδα περί κακής σχέσης του με τον προπονητή Μπίλι Ντέιβις, επειδή αποτελούσε επιλογή της διοίκησης. Ο Αμπντούν δεν είχε κάνει προετοιμασία και ήταν πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Ας μην ξεχνάμε ότι η Τσάμπιονσιπ είναι μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία...

 

Τελευταία Νέα