«Σε 2-3 μήνες ο Ρόσι»

«Σε 2-3 μήνες ο Ρόσι»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
«Σε 2-3 μήνες ο Ρόσι»

bet365

Ο Τσέζαρε Πραντέλι είπε ότι θα περιμένει τον Τζιουζέπε Ρόσι για όσο χρειαστεί και ο γιατρός της Σκουάντρα Ατζούρα κάνει λόγο για δύο-τρεις μήνες.

Ο Ρόσι τραυματίστηκε στον αγώνα της Φιορεντίνα με την Λιβόρνο και αρχικά υπήρχαν φόβοι για χιαστούς ξανά. Αυτό, τελικά, το απέφυγε αλλά όλο αυτό το διάστημα ακούστηκαν διάφορες εκδοχές για το πότε θα επιστρέψει στη δράση. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της εθνικής Ιταλίας, Ενρίκο Καστελάτσι, ο Ρόσι θα επιστρέψει σε κάτι περισσότερο από δύο και κάτι λιγότερο από τρεις μήνες, αν βοηθήσει και η... μητέρα φύση.

«Ο τραυματισμός του Πεπίτο είναι στον πλάγιο σύνδεσμο και όχι στον χιαστό. Φοβηθήκαμε για το χειρότερο αλλά αυτός το αποφύγαμε. Ο πλάγιος σύνδεσμος, όμως, επηρεάζει τα πάντα και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην αποθεραπεία του. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος αλλά πιστεύω ότι θα λείψει για 2-3 μήνες. Πολλά, πάντως, θα εξαρτηθούν από τη... μητέρα φύση και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό».

 

SERIE A Τελευταία Νέα