Αθανασιάδης: «Στόχος μας η τετράδα»

Αθανασιάδης: «Στόχος μας η τετράδα»

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Στόχος μας η τετράδα»

bet365

Για την άσχημη πορεία του πρώτου γύρου που είχε ο Απόλλων 1926, μίλησε ο Χρήστος Αθανασιάδης.

Ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με δηλώσεις του στον Arena FM 89,4 ανφέρθηκε στον στόχο της ομάδας του που δεν είναι άλλος από την εισοδό της στην τετράδα, αλλά και το πρωτάθλημα των δύο ομίλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την νίκη κόντρα στα Γιαννιτσά: «Νομίζω ότι το σκορ τα λέει όλα, κερδίσαμε 4-1 αν και δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο με τον Πιερικό, αλλά πολλές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο .

Η ομάδα αρχίζει και βρίσκει τον καλό της εαυτό, γιατί η κοιλιά που κάναμε ήταν παρατεταμένη.Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του νέου μας τεχνικού. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και προσπαθούμε να «ρεφάρουμε» την κακιά πορεία που είχαμε στον πρώτο γύρο.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Βατανιακό στην Κατερίνη και στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι 4-5 με ομάδες που θα παλέψουν για μια θέση, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αιγινιακός , εμείς και ο Γάζωρος .

Η Κέρκυρα όντως έχει ξεφύγει αρκετά, ενώ ο Ηρακλής πραγματικά είναι πολύ ανεβασμένος και παρουσιάζεται πολύ δυνατός.

Ο στόχος μας είναι η τετράδα και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσο για το πρωτάθλημα θεωρώ ότι αν ήταν ένας όμιλος θα ήταν πιο ανταγωνιστικό.

Οι ομάδες έχουν πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικά, πάντως υπάρχουν αρκετές ομάδες σοβαρές, οι οποίες έχουν ήδη ξεχωρίσει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα