Λόγια... από καρδιάς στην ΑΕΚ!

Λόγια... από καρδιάς στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Λόγια... από καρδιάς στην ΑΕΚ!

bet365

«Νικήσαμε για σένα, όλες οι νίκες θα είναι για σένα», είπε ο Δέλλας στον Παυλή στα Σπάτα πριν την προπόνηση της ΑΕΚ, διαβάστε τα λόγια του 24χρονου επιθετικού...

Στα Σπάτα βρέθηκε (και στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ) ο Μιχάλης Παυλής έπειτα από πρόσκληση από τον Τραϊανό Δέλλα στην πρωινή προπόνηση. Ο λόγος της πρόσκλησης του Ελληνα κόουτς στον 24χρονο επιθετικό ήταν για να ακούσει όσα είχε να του πει ο ίδιος εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος:

«Σε φώναξα να έρθεις γιατί δώσαμε όρκο νίκης την προηγούμενη εβδομάδα για σένα και θέλουμε σου αφιερώνουμε τη νίκη αυτή, όπως όμως και όλες τις υπόλοιπες νίκες που θα σημειώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν», είπε αρχικά ο Τραϊανός Δέλλας και συγκίνησε τον Μιχάλη Παυλή ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είσαι μαζί μας, εξακολουθείς να είσαι ένα μέλος αυτής της ομάδας και αυτό σου έχω ξαναπεί δεν πρόκειται να αλλάξει. Εννοείται πως επαναλαμβάνω ότι εδώ εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό και οι πόρτες είναι μόνιμα ανοιχτές για σένα», κατέληξε μεταξύ άλλων ο Ελληνας τεχνικός της ΑΕΚ.

Επειτα τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Παυλής που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους μέσα απ' την καρδιά μου. Οι νίκες πρέπει να επιτυγχάνονται πρώτα για την ΑΕΚ και μετά για τον εαυτό μας. Ελπίζω να συνεχίσετε μόνο με νίκες. Αν έχετε το ίδιο πάθος δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Και γι' αυτό να είστε σίγουροι. Ο κόσμος θα είναι συνέχεια στο πλευρό σας και εγώ είμαι σίγουρος και ξέρω πόσο θέλετε όλοι να δώσετε χαρά στους οπαδούς μας. Να είστε όλοι καλά και να έχετε την υγειά σας».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα