Φιλανθρωπικό τουρνουά για το Άσυλο Ανιάτων!

Gazzetta team
Φιλανθρωπικό τουρνουά για το Άσυλο Ανιάτων!

bet365

Οι οπαδοί αρκετών ομάδων του εξωτερικού στην Ελλάδα δείχνουν ξανά το κοινωνικό τους πρόσωπο και διοργανώνουν φιλικό τουρνουά, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στο Άσυλο Ανιάτων.

Την Κυριακή στις 29 Δεκεμβρίου στις 10:00, οι οπαδοί αρκετών μεγάλων ομάδων του εξωτερικού ενώνονται για ένα καλό σκοπό, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα και δείχνοντας ότι με την αλληλεγγύη μπορούν να πετύχουν πολλά!

Με πρωτοβουλία των Lazialistas Greco FC, μια ομάδα οπαδών της Λάτσιο, διοργανώνεται στο Soccerino στο Ρέντη (Μπιχάκη 33, 18233, Α.Ι. Ρέντης, τηλ. 2104252882) τουρνουά στο οποίο θα λάβουν μέρος η λέσχη της Μπάγερν «Crusaders 97», η λέσχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η λέσχη της Μπαρτσελόνα, η λέσχη της Τσέλσι, η ακαδημία του Άγιαξ στην Ελλάδα, καθώς και οι ομάδες Gialliardi και Γαλαξίας Αιγάλεω.

Φυσικά, το τουρνουά δεν απευθύνεται μόνο στους οπαδούς των παραπάνω ομάδων ή στα μέλη τους. Όποιος θέλει να δει μπαλίτσα, να μιλήσει για ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και γενικώς να συνδυάσει την ποδοσφαιροκουβέντα με την αλληλεγγύη, είναι καλοδεχούμενος!

Στις δύο εισόδους του Soccerino θα υπάρχουν κουμπαράδες, όπου ο καθένας θα μπορεί να δίνει το 1 ευρώ που του αντιστοιχεί, ενώ θα υπάρχει και αποθηκευτικός χώρος, για όποιον θέλει να φέρει τρόφιμα,φάρμακα, ρούχα, πάνες κι ο,τι άλλο θέλει, προκειμένου να ενισχύσει το Άσυλο Ανιάτων!

 

Τελευταία Νέα