Ανέλαβε τον Κιλκισιακό ο Ζαπρόπουλος

Άκης Παπαβλασόπουλος
Ανέλαβε τον Κιλκισιακό ο Ζαπρόπουλος

bet365

Την πρόσληψη του Γιάννη Ζαπρόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Κιλκισιακού ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου της Μακεδονίας.

Ο πρώην προπονητής του Καμπανιακού και παλαίμαχος παίκτης του Αιγάλεω και του Απόλλωνα Καλαμαριάς συναντήθηκε με την διοίκηση του μακεδονικού συλλόγου με την οποία και έδωσε τα χέρια, προκειμένου να διαδεχτεί τον Γιώργο Σημαιοφορίδη στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει πως καθήκοντα προπονητή στην ομάδα αναλαμβάνει ο Γιάννης Ζαπρόπουλος.

Ο κ. Ζαπρόπουλος πραγματοποίησε μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς αγωνίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες με τα χρώματα των Καλαμάτα (Α΄και Β΄Εθνική), Αιγάλεω (Α΄ Εθνική και Κύπελλο Ουέφα), Απόλλων 1926 (Β΄ Εθνική), Εθνικό (Β΄ Εθνική), Πανσερραϊκό (Β΄ Εθνική) και Ιωνικό (Β΄ Εθνική).

Το 2011 ανέλαβε προπονητής στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Την περσινή περίοδο οδήγησε τον Καμπανιακό Χαλάστρας στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Η Διοίκηση του Κιλκισιακού τον καλωσορίζει στην οικογένειά μας.»

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Κιλκίς που θα κάνει το ντεμπούτο του στο εντός έδρας ντέρμπι του νομού με τον Εθνικό Αγιονερίου, παρακολούθησε το χτεσινό φιλικό με τον Μακεδονικό το οποίο έληξε με νίκη των «κυανέρυθρων» με 1-0 χάρη σε τέρμα του Κυριάκου Αϊβαζίδη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα