Όταν η Φενέρμπαχτσε γέμισε το γήπεδο μόνο με γυναίκες και παιδιά.

Gazzetta team
Όταν η Φενέρμπαχτσε γέμισε το γήπεδο μόνο με γυναίκες και παιδιά.

bet365

Πως θα ήταν ένα γήπεδο γεμάτο μόνο με γυναίκες και παιδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άνδρας ; Η Φενέρ έδωσε την απάντηση!

Στον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Ακίσασπορ η πρωτοπόρος του τούρκικου πρωταθλήματος "τιμώρησε" για έναν αγώνα όλους τους άντρες φιλάθλους της εξαιτίας της χρήσης υβριστικών λέξεων στα συνθήματά τους, το αποτέλεσμα βεβαίως κάθε άλλο παρά απογοητευτικό ήταν μιας και το γήπεδο γέμισε από γυναίκες και παιδιά που αναπλήρωσαν επάξια την απουσία του αντρικού στοιχείου, απολαμβάνοντας παράλληλα και το εύκολο 4-0 της αγαπημένης τους ομάδας.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες...

 

Και αν νομίζετε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Φενέρ κάνει μία τέτοια κίνηση κάνετε λάθος, το 2011 είχε "τιμωρήσει" και πάλι τους άντρες φιλάθλους για την βίαιη συμπεριφορά τους σε ένα φιλικό αγώνα κόντρα στη Σαχτάρ.
Δείτε το βίντεο...

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα