Στην φυλακή ο Πλασέντε!

Στην φυλακή ο Πλασέντε!

Θοδωρής Βασίλης
Στην φυλακή ο Πλασέντε!

bet365

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες ή για τον Πλασέντε. Ο πρώην διεθνής Αργεντινός άσος βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες σε φυλακη της Γερμανίας λόγω φοροδιαφυγής.

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο Ντιέγκο Πλασέντε. Ο άλλοτε άσος της Λεβερκούζεν κρατείται σε φυλακή της Κολωνίας για υπόθεση φοροδιαφυγής για το διάστημα που αγωνιζόταν στην Γερμανία από το 2001 έως το 2005.

Ο Ντιέγκο Πλασέντε μετά από μία πλούσια καριέρα στην Ευρώπη αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή για να κλείσει την καριέρα του. Στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού αγώνα ο 36χρονος άσος επέστρεψε στην Γερμανία, αλλά μόλις πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης συνελήφθη από τις γερμανικές αρχές αφού υπήρχε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση φοροδιαφυγής το διάστημα που αγωνιζόταν στην Λεβερκούζεν.

Έτσι από τις 18 Νοεμβρίου ο Αργεντινός είναι στην φυλακή και το χειρότερο για τον ίδιο είναι ότι δεν έχει οριστεί εγγύηση αφού η γερμανική δικαιοσύνη θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα να εγκαταλείψει την χώρα και να μην επιστρέψει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στη Γερμανία, ο Πλασέντε θα μπορούσε να βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι και για έξι μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης επ 'αόριστον μέχρι να τελειώσει η δίκη.

 

Τελευταία Νέα