«Μοναξιά» για Λοκομοτίβ! (vids)

«Μοναξιά» για Λοκομοτίβ! (vids)

bet365

Η Λοκομοτίβ έφυγε με νίκη 3-1 από το Κρασνοντάρ επί της Κούμπαν (σκόραρε ο Σισέ) και έμεινε μόνη στην κορυφή. Επιστροφή με γκολ για τον Ροντόν (Ρούμπιν-Αμκάρ 3-0), στο 0-0 έμεινε η ΤΣΣΚΑ με την Ροστόβ.

Ο Κούτσουκ έχοντας κάνει… θαύματα στην Λοκομοτίβ επέστρεψε στο Κρασνοντάρ για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, Κούμπαν. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν και πάλι ότι χρειάζονται χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους με τον Γκοντσαρένκο στον πάγκο, οι Μοσχοβίτες έκαναν μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις και έφυγαν δίκαια με νίκη 3-1, για να μείνουν μόνοι στην κορυφή!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους που επιτίθονταν κατά κύματα και έφτασαν στο γκολ μόλις στο 5’ με πολύ ωραίο τελείωμα του Μαϊκόν. Στο 14’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαμέντοβ ο Τσόρλουκα με κεφαλιά έκανε και το 0-2 και το μομέντουμ δύσκολα θα άλλαζε.

Όταν, μάλιστα, στο 31’ οι παίκτες του Κούτσουκ έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Μπουσουφά έκανε το 0-3 τα πάντα τελείωσαν! Οι γηπεδούχοι ήταν ασυνήθιστα κακοί, με τους Μαϊκόν και Μπαλντέ να απειλούν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους για Λοκομοτίβ και Κούμπαν αντίστοιχα και το 0-3 να παραμένει.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν συνεχώς και να χάνουν πολλές ευκαιρίες. Είτε, όμως, λόγω της αστοχίας τους είτε λόγω του Μπελενόβ άλλο γκολ δεν μπορούσαν να βάλουν, με τον Σισέ (είχε περάσει στο 80’ στη θέση του Μπαλντέ) να σκοράρει στις καθυστερήσεις με κεφαλιά για το 4ο γκολ του στην Ρωσία και πρώτο μετά τις 6 Οκτωβρίου για το τελικό 1-3.

«Κόλλησαν» στο μηδέν
Το Ροστόβ αποδεικνύεται φέτος από τις πιο δύσκολες έδρες στην κατηγορία. Εκεί, η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε την ΤΣΣΚΑ και μετά από ένα καλό παιχνίδι, το τελικό 0-0 ίσως αδικεί περισσότερο τους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του Μπόζοβιτς είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια, έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Ακινφέεβ. Οι Μοσχοβίτες από την άλλη δυσκολεύτηκαν, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του Μουσά στην επίθεση, όμως στο τέλος θα πρέπει να αισθάνονται και ικανοποιημένοι με τον βαθμό.

Καλατσιόβ (5’) και Τζιούμπα (6’) έχασαν καλές ευκαιρίες για την Ροστόβ, με τον Μουσά (15’, 27’) να απειλεί για την ΤΣΣΚΑ. Χόντα (38’) και Τζιούμπα (45’) είχαν τις τελευταίες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με το 0-0 να παρεμένει.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να είναι και πάλι πιο επιθετικοί. Ο Λογκασόβ (49’) είχε την πρώτη καλή στιγμή, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 55’ για την Ροστόβ. Αρχικά ο Ακινφέεβ έβγαλε την κεφαλιά του Τζιούμπα, όμως στη συνέχεια ο Κανγκά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Τα μοναδικά καλά νέα για την ΤΣΣΚΑ ήταν η επιστροφή του Τζαγκόεβ μετά από σχεδόν 2,5 μήνες (μπήκε στο 64’), με τον Λογκασόβ (87’) να χάνει την τελευταία ευκαιρία.

Ανεβαίνει η Ρούμπιν
Η Ρούμπιν υποδέχθηκε την φορμαρισμένη Αμκάρ στο Καζάν, έφτασε στη νίκη 3-0 και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Ήταν μία… κλασική εμφάνιση για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν σε χαμηλό τέμπο και μετά από καιρό σκόραραν 3 γκολ.

Οι παίκτες του Μπερντίεβ είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια, έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Νάτχο, είχαν δοκάρι με τον Αζμούν και σκόραραν με τον Ισραηλινό μέσο στο 38’. Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, με τον Πέεβ να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και το παιχνίδι να τελειώνει μετά την είσοδο του Ροντόν.

Ο επιθετικός από την Βενεζουέλα έπαιξε ξανά μετά από περισσότερο από δύο μήνες και χρειάστηκε δευτερόλεπτα για να κάνει το 2-0 στο 68’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 76’ ο Κούζμιν με το πρώτο του φετινό γκολ.

*Μετά το τέλος του ματς ο Ριζάντσεβ αποχαιρέτισε τους οπαδούς της Ρούμπιν, καθώς μετά από 7 χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Πιο πιθανός προορισμός του η Αγία Πετρούπολη και η Ζενίτ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο (30/11)

Ντιναμό-Ουράλ 3-0
(28' Γκράνατ, 58' Κουράνι, 70' Κοκόριν)

Κυριακή (01/12)

Τέρεκ Γκρόζνι-Ζενίτ 1-1
(51' Λεμπεντένκο, 78' Βίτσελ)

Κρίλια Σοβέτοβ-Κρασνοντάρ 1-0
(69' Ντράγκουν)

Σπαρτάκ-Βόλγκα 6-1
(3', 33' Χουράδο, 45' Μπάριος, 50', 77' Εζμπιλίζ, 84' Κολόντιν αυτ., 74' Ντβορνέκοβιτς)

Κυριακή (02/12)

Αζνί-Τομ Τομσκ 0-2
(42' Παντσένκο, 74' Κομκόβ)

Ροστόβ-ΤΣΣΚΑ 0-0

Κούμπαν-Λοκομοτίβ 1-3
(90+1' Σισέ - 5' Μαϊκόν, 14' Τσόρλουκα, 31' Μπουσουφά)

Ρούμπιν-Αμκάρ 3-0
(38' Νάτχο, 68' Ροντόν, 76' Κουζμίν)

Βαθμολογία

1. Λοκομοτίβ 39
2. Ζενίτ 37
3. Σπαρτάκ 36
4. ΤΣΣΚΑ 34
5. Ντιναμό 32
6. Κρασνοντάρ 30
7. Αμκάρ 30
8. Ροστόβ 24
9. Κούμπαν 23
10. Ρούμπιν 23
11. Κρίλια Σοβέτοβ 21
12. Βόλγκα 18
13. Τομ Τομσκ 15
14. Ουράλ 12
15. Τέρεκ Γκρόζνι 10
16. Ανζί 7

Επόμενη αγωνιστική

Κρασνοντάρ-ΤΣΣΚΑ
Ζενίτ-Ουράλ
Βόλγκα-Κρίλια Σοβέτοβ
Ανζί-Κούμπαν
Λοκομοτίβ-Ρούμπιν
Ροστόβ-Σπαρτάκ
Ντιναμό-Αμκάρ
Τέρεκ Γκρόζνι-Τομ Τομσκ

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα