Γκέλα ολκής για Κέρκυρα, η Παναχαϊκή το ντέρμπι!

Gazzetta team
Γκέλα ολκής για Κέρκυρα, η Παναχαϊκή το ντέρμπι!

bet365

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Κέρκυρα που έχασε με 3-1 στην έδρα της από τον Αιγινιακό. «Κοκκινόμαυρο» το ντέρμπι της Αχαϊας, συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ψαχνά.

Βόρειος όμιλος

Απόλλων 1926 - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας που επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα 1926.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που στο 21΄ έκαναν αισθητή την παρουσία τους με το σουτ του Μποντούρη να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Καρατζιοβαλή και στη συνέχεια να φεύγει άουτ.

Οκτώ λεπτά μετά οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί, που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Χλωρός που βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι με σουτ μετά από σέντρα του Γήτα έκανε το 01 για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Οι Θεσσαλονικείς προτού καν συνέλθουν από το αρχικό σοκ βρέθηκαν να χάνουν με 0-2. Στο 42΄ ο αρχηγός των Θεσαλών βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεοδύχων και με πλασέ έκανε το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Αντρέα Παντζιαρά ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 61΄ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρμαξίδη αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Ορφανός, Μωυσίδης (80' Πασιαλής), Παρμαξίδης, Παντελιάδης, Ναλμπάντης (76' Γκουγκουλιάς), Αθανασιάδης και Δρόσος (48' Βλάχος).

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας (67' Οικονόμου), Καραχάλιος (85' Χατζηρίζος), Γήτας, Γεωργακόπουλος, Μπουντούρης, Μπιντέλης και Χλωρός (83' Κρανιώτης).

Εθνικός Γαζώρου - Βατανιακός 1-0

Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε ο Εθνικός Γαζώρου που κέρδισε στην έδρα του με 1-0 τον Βατανιακό.

Σ΄ένα πρώτο μέρος που κυμάνθηκε στην μετριότητα το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη ήταν αυτό που είχε την μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο 37΄, όταν το σουτ του Σκέριαντς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βλάχος.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γαϊδαρτζή. Οι φιλοξενούμενοι που ολοκλήρωσαν με παίκτη λιγότερο το ματς λόγω αποβολής του Γιαπιτζή στο πρώτο λεπτών των καθυστερήσεων,σε διάστημα οκτώ λεπτών είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες προκειμένου να φτάσούν στην ισοφάριση.

Αρχικά στο 76΄ με το σουτ του Κυπαρίσση να περνά άουτ και εν συνεχεία στο 84΄ με το σουτ του Κατσαρού που αποκρούστηκε σε κόρνερ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λαζαρίδη ένα λεπτό μετά, με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι το τέλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Κωνσταντινίδης (61' Κωφοκώτσιος), Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς (39' Σρντιτς), Τσουβαλτσίδης (89' Παναγιωτίδης), Ναστέφσκι.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Βλάχος, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος, Γιαπιτζής, Νταντάμης, Γιαξής (92' Φουλίδης), Κουλίδης, Λαζαρίδης, Κυπαρίσσης, Ποτουρίδης, Γιαννούλης.

Καβάλα - Νίκη Βόλου 0-3

Σε απόσταση βολής από την κορυφή βρίσκεται η Νίκη Βόλου που πέρασε νικηφόρα από την Καβάλα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-0.

Σ΄ένα πρώτο μέρος που κυμάνθηκε στην μετριότητα η Νίκη ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς αυτή να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο β΄ μέρος η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα κατάφερε σε διάστημα δύο λεπτών να ξεκλειδώσει την άμυνα των «αργοναυτών» ισάριθμες φορές.Αρχικά στο 61΄ με σουτ του Γέσιτς έπειτα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και εν συνεχεία στο 63΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να σκοράρει ξανά.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι δεν κατέστη δυνατόν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα στο 70΄ ο Γκότοβος με κεφαλιά να διαμορφώσει το τελικό σκορ, ενώ στο 85΄ ο Γιώτας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννίκογλου χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νικη των Θεσσαλών.

ΚΑΒΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαννίκογλου, Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Άρτσε, Κονατέ, Πρίττας (68' Πάλλας), Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Αλεξίου, Καζαντζίδης (69' Παπαργυρίου), Μαυρίδης (55' Καπνίδης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γιώτας, Γκότοβος, Μπακάλης (59' Τσίτας), Ακασού, Μανουσάκης (46' Ισαάκ), Τζιώρας (79' Αργύρης), Ανιέτε, Γέσιτς.

Κέρκυρα - Αιγινιακός 1-3

Στην πρώτη της εντός έδρας ήττα υποχρέωσε την Κέρκυρα ο Αιγινιακός, την οποία και νίκησε με 3-1.

Η ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη, ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ έκανε αισθητή την παρουσία της με την κεφαλιά του Σαμαρά να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Κουτζαβασίλη.

Οι Μακεδόνες στο 16΄ άνοιξαν το σκορ με τον Γεωργίου, που έπειτα από σέντρα του Πέντα έκανε το 0-1. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου στο 27΄ έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Σίμιτς το σουτ του οποίου απέκρουσε με γροθιές ο Τόλιος.

Οι Φαίακες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 32΄ με τον Σουάνη αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγανα στα αποδυτήρια. Στο β΄ μέρος και πιο συγκεκριμένα σε διάστημα δύο λεπτών η ομάδα της Πιερία πήρε ξανά το προβάδισμα αυτή τη φορά δις.

Αρχικά στο 52΄ με κεφαλιά του Χατζή μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέντα και στο 54΄ με σουτ του Σίκιμιτς μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς (56' Κόντος), Σουάνης, Γκόμες, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος (62' Καραδέμητρος), Σίμιτς (56' Βλάχος), Κουτσόπουλος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Φαμπίνιο, Σίκιμιτς, Χατζής, Κιβρακίδης, Γιαζιτζόγλου, Τσουρλίνοφ, Λιόλιος, Πέντα, Σαμαράς, Γεωργίου (62' Καρακατσάνης).

Πιερικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1

Νίκη - ανάσα πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που επικράτησε στην Κατερίνη του Πιερικού με 1-0.

Η ομάδα της Πέλλας αιφνιδιάσε το συγκρότημα του Γιώργου Φοιρού και μόλις στο 8΄ προηγήθηκε στο σκορ με τον Χαρμάνα να εκμεταλλευέται το λάθος του Αθανασίου και με πλασέ έκανε το 0-1.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που ενέτειναν την πιεσή τους στην εστία των φιλοξενούμενων χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν με πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες το σουτ και την κεφαλιά του Μανίκα στο 9΄ και στο 24΄ που πέρασαν ελάχιστα άουτ από την εστία του Κραβαρίτη.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το τέρμα της ισοφάρισης δίχως αποτέλεσμα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να διπλασιάσουν τα τερματά τους στο 72΄ με τον Αναστασίου να πασάρει στον Μπαργκά το σουτ του οποίου απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Ντόικιτς με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει μέχρι το τέλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Αθανασίου, Νικολίτσης (78' Αποστολίδης), Ντόκιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης, Καθάριος, Ιορδανίδης Γ., Μανίκας, Στεφανίδης (66' Τσιρλίδης), Κέρι (54' Ελευθεριάδης).

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Διονύσης Γρηγορόπουλος): Κραβαρίτης, Στεργίδης, Μπαργκά, Καρτάλ, Καράμπελας (66' Μπαξεβάνος), Μοσχάκης, Ιβανίδης, Παλάσκας, Κουρούπης, Χαρμάνας (61' Αναστασίου), Χατζόγλου (83' Γιανκούλιτσα).

Βαθμολογία

1.Κέρκυρα 21

2.Νίκη Βόλου 19

3.Αναγέννηση Καρδίτσας 15

4.Εθνικός Γαζώρου 14

5.Ζάκυνθος 12

6.Αιγινιακός 11

7.Τύρναβος 10

8.Ηρακλής 8

9.Αναγέννηση Γιαννιτσών 8

10.Πιερικός 6

11.Δόξα Δράμας 6

12.Καβάλα 5

13.Αναγέννηση Γιαννιτσών 5

14.Βατανιακός 5

Νότιος όμιλος

Αχαρναϊκός - Καλλιθέα 0-2

Συνέχεια στην ανοδική της πορεία έδωσε η Καλλιθέα που επικράτησε στο Μενίδι του Αχαρναϊκού με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση το σουτ του Χαϊκάλη στο 38΄ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων που απέκρουσε σε κόρνερ, κύλησε στη μετριότητα.

Στην επανάληψη οι «γαλάζιοι» ανέβασαν στροφές και στο 53΄ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καραλή ο Γκαλάν με κεφαλιά έβαλε το συγκρότημα του Κριστόφ Βαζέχα μπροστά στο σκορ.

Στο 65΄ οι παίκτες του Μάκη Παπαδόπουλου έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να ισοφαρίσουν. Ο Μακρυγιάννης κατάφερε από τα δεξιά να γυρίσει την σέντρα ο Ανδράλας όμως μέσα από την περιοχή έχασε μεγάλη ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κατσούλη.

Αφού οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν εκ νέου στο 79΄ και με σουτ του Καλαμιώτη, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Προβατίδης, Μωυσιάδης, Δημόπουλος, Νιάρος, Ανδράλας, Αθανασόπουλος (63' Μακρυγιάννης), Ντάλλας, Νεόφυτος (84' Παπαδόπουλος), Γουέλκαμ, Ογκουνσότο (84' Μάναλης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης. Χριστοφιλέας, Παγώνης, Πίκολο, Θεολόγου (46' Ρουσάκης), Καλαμιώττης, Φαγιέ (68' Κατσικογιάννης), Σταύρου, Γκαλάν (90'+5' Γκι Γκι Λεμάν), Καραλής, Χαϊκάλης.

Βύζας Μεγάρων - Αστέρας Μαγούλας 0-1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αστέρας που επικράτησε με 1-0 του Βύζαντα στην έδρα του στο ντέρμπι της Δυτικής Αττικής.

Σ΄ένα μέτριο πρώτο μέρος που κυμάνθηκε στη μετριότητα, η ομάδα του Αντώνη Πριόνα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την μετουσιώσει σε γκολ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Τοπαλίδη, ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 47΄ με το σουτ του Μπελέρη να φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Κασμερίδη.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 78΄ με σουτ ο Γκόγκας δίνοντας στην ομάδα του την δεύτερη εκτός έδρας νίκη έπειτα από αυτή απέναντι στην Επισκοπή.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Τοπαλίδης): Λούκιτς, Σταμόγιαννος, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς (46' Αμπντουραχμάνι), Μπελέρης, Ιερ. Μαζιώτης, Ζάρκος, Αρναρέλης, Μαρίνης (46' Ταμπάκης), Μεντί (69' Σταμέλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας):Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Τριάντος, Στρατομήτρος, Νόνης, Έβερετ, Κάστρο, Στρατάκης, Δημητριάδης, Μαρίνος (60' Γκόγκας), Κοτίτσας (30' λ.τρ. Ασλανίδης).

Γλυφάδα - Ηρακλής Ψαχνών 1-2

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Ηρακλής Ψαχνών που πέρασε νικηφόρα από την Καισαριανή επικρατώντας της Γλυφάδας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν που προηγήθηκαν στο σκορ στο 19΄ με τον Νατσούρα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πιγκόν. Η απάντηση των νησιωτών ήρθε στο 27΄ με τον Τσιμόντζι να κάνρι την σέντρα μέσα στην πειροχή και τον Κρητικό με σουτ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει. Όλα αυτά μέχρι το 78΄ όταν και ο Πινγκόν ανέτρεψε τον Οχάντζα με αποτέλεσμα η ομάδα της Εύβοιας να κερδίσει πέναλτι.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Χρήστου δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Το συγκρότημα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, έχοντας μείνει με παίκτη λιγότερο στη φάση του πέναλτι, δεν κατέστη δυνατόν να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι το τέλος.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Χρήστου, Γαλανόπουλος (82' Νικολιάς), Νατσούρας, Πικόν, Μοντέστε, Γκέζος, Σκόνδρας, Καμινιώτης (69' Τσίγκας), Πορτίγια, Σονγκό, Ευσταθίου (56' Σμυρλής).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Λάμπρου (60' Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Κρητικός, Πατσατζόγλου, Γκεμίσης (54' Τσούτσης), Τσιμότζι, Ντάνιελ (68' Οχάντζα).

Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος 2-0

Η Παναχαϊκή ήταν η μεγάλη νικήτρια του αχαϊκού ντέρμπι καθώς επικράτησε στο Παμπελοποννησιακό του Παναιγιάλειου με 2-0.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου που πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη άνοιξε το σκορ στο 29΄ με κεφαλιά του Πλέγα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βιγιαρέχο. Οι «κοκκινόμαυροι» παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κοκκίνη κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επάναληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι που βοήθησε τους γηπεδούχους στο να διατηρήσουν υπέρ τους αποτέλεσμα. Το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά δημιούργησε όλο κι όλο δύο φάσεις στο παιχνίδι.

Αρχικά στο 59΄ με το σουτ του Παπαχρήστου να φεύγει άουτ και εν συνεχεία στο 84΄ με το σουτ του Μπούνα να έχει την ίδια κατάληψη.
Το τελικό αποτέλεσμα για λογαριασμό των «κοκκινόμαυρων» οι οποίοι απείλησαν στο 67΄ με τον Λίτση πέτυχε στο πρώτο λεπτό ο Κοντογουλίδης με σουτ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σταυριανός, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Μπερντέν, Βιγιαρέχο, Γκαντιάγκα, Κιάσσος, Βασιλαντωνόπουλος (43' Κωστόπουλος), Κοντογουλίδης, Μαραγκουδάκης (80' Φατιόν), Πλέγας (55' Λίτσης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης (69' Διαμαντόπουλος), Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκούμας, Μπούνας (81' Αργυρόπουλος), Ρεκλείτης (49' Αλεξάντροβιτς), Φλίγκος, Σκαρτσίλας, Γκοτσούλιας.

Φωκικός - Φωστηρας 1-0

Ακόμα μια εντός έδρας νίκη αυτή τη φορά με 1-0 απέναντι στον Φωστήρα πέτυχε ο Φωκικός.

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση που για τρίτη σερί αγνιστική έμεινε αήττητη άνοιξε το σκορ στο στο 19΄ με κεφαλιά του Τζέκου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αλβάρεζ, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι ««κυανόλευκοι», ήταν αυτοί που με καλή άμυνα κατάφεραν να μπλοκάρουν τους «κιτρινόμαυρους» με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Τζάκι Ματάισεν να μην απειλήσει.

Μοναδική αξιόλογη φάση στο δεύτερτο μέρος ήταν το σουτ του Σεχολάρι στο 68΄ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων το οποίο αποκρούστηκε από τον Λανζάνο σε κόρνερ με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Άλλα, Θέος (86' Κυριάκης), Σκαρίμπας, Αλβάρεζ, Φράγκος (59' Γεωργουσόπουλος), Τζέκος, Πολυχρονάκης, Ασίγκμπα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Ανδρίκος, Γιαννούλης, Εμέκα, Βούζας, Κόντι (62' Αχείμαστος, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Μακρίδης (62' Σεχολάρι), Γιόνδης (62' Παναγιωτόπουλος), Κιμανί.\

Βαθμολογία

1.Ολυμπιακός Βόλου 17

2.Παναιγιάλειος 15

3.Καλλιθέα 14

4.Ηρακλής Ψαχνών 14

5.Επισκοπή 14

6.Πανηλειακός 13

7.Χανιά 13

8.Φωκικός 11

9.Φωστήρας 9

10. Παναχαϊκή 9

11.Αχαρναϊκός 8

12.Αστέρας Μαγούλας 8

13.Γλυφάδα 4

14.Βύζας Μεγάρων 3

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα