Έτοιμη και ψυχωμένη για νίκη η Εθνική (vid)

Έτοιμη και ψυχωμένη για νίκη η Εθνική (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Έτοιμη και ψυχωμένη για νίκη η Εθνική (vid)

bet365

Απόλυτα έτοιμη και πιο αποφασισμένη από ποτέ η Εθνική μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για Ρουμανία. Με κόσμο και Ρουμάνους η προπόνηση. Γκολάρα από Μήτρογλου.

Το απόγευμα της Πέμπτης οι διεθνείς παίκτες έκαναν την τελευταία τους προπόνηση υπό το βλέμμα πολλών φιλάθλων και αρκετών Ρουμάνων δημοσιογράφων που ήθελαν να κάνουν μέχρι και... σκάουτινγκ. Το δίτερμα διάρκειας 45 λεπτών σε μισό γήπεδο δεν έβγαλε τόσο σαφή συμπεράσματα.

Όμως προσέφερε ορισμένα πολύ ωραία γκολ, όπως αυτό του Μήτρογλου με τακουνάκι που... ξεσήκωσε την κερκίδα. Ο «Μητρογκόλ» έδειξε και πάλι πως είναι σε εξαιρετική φόρμα κάνοντας τον Σηφάκη απλά να... χαζεύει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα του.

Το επικρατέστερο σχήμα, όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει απαρτίζεται από τους εξής: Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Χολέμπας, Κατσουράνη, Μανιάτη, Τζιόλη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου. Κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης, δεξιά ο Τοροσίδης, στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας και Παπασταθόπουλος και αριστερά ο Χολέμπας.

Στα χαφ θα είναι οι Μανιάτης, Κατσουράνης και Τζιόλης. Δεξιά στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Σαμαράς και μοναδικός προωθημένος ο Μήτρογλου. Η διάταξη του Φερνάντο Σάντος θα είναι 4-3-3. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο και για μία ή δύο... εκπλήξεις της ύστατης στιγμής...

 

Τελευταία Νέα