Δημητρίου: «Δεν μας άφησε ποτέ μόνους ο κόσμος»

Gazzetta team
Δημητρίου: «Δεν μας άφησε ποτέ μόνους ο κόσμος»

bet365

Για την μέχρι τώρα συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας μίλησε ο προπονητής του Πανηλειακού Πέτρος Δημητρίου.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας στην προσπάθεια που κάνει την εφετινή χρονιά.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί και στους οργανωμένους της ομάδας του Πύργου, τονίζοντας πως σε όποιο γήπεδο κι αν έπαιξε η ομάδα αυτοί βρίσκονταν εκεί: «Ο φίλαθλος κόσμος του Πανηλειακού είναι ανεπανάληπτος και προσωπικά θεωρώ ότι μέχρι τώρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Δεν μας άφησε ποτέ μόνους, έδωσε βροντερό παρών όπου και αν παίξαμε και «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή αυτή την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε δίπλα στην ομάδα, σε όποιο γήπεδο και αν αγωνιστήκαμε και έχει αποδείξει την αγάπη του για τον Πανηλειακό.

Ιδιαίτερα οι οργανωμένοι αποτελούν το δυναμικό κομμάτι του κόσμου και προσωπικά θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμπαράσταση και να υποσχεθούμε όλοι μέσα από την ομάδα ότι θα προσπαθούμε συνεχώς για να τους δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες χαρές.»

Στα της προετοιμασίας για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτή τις τελευταίες μέρες γίνεται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών στην πρωτεύουσα της Ηλείας.

Παρόλα αυτά οι παίκτες στις προπονήσεις βγάζουν πάθος και αποφασιστικότητα, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τα προβλήματα αυτά ολοένα και μειώνονται .

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανηλειακού δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που έχει στη διάθεση του, προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα