H πρόκριση στο Μουντιάλ κρίνει τη Χρυσή Μπάλα!

Θάνος Σαρρής
H πρόκριση στο Μουντιάλ κρίνει τη Χρυσή Μπάλα!

bet365

Μετά τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, τα πλέι οφ για την τελική φάση του Μουντιάλ αναμένεται να αποτελέσουν το τελευταίο κριτήριο για το ποίος εκ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Φρανκ Ριμπερί θα κατακτήσουν τη Χρυσή Μπάλα!

Οι κάλπες για όσους έχουν δικαίωμα ψήφου στο μεγάλο ποδοσφαιρικό βραβείο παραμένουν ανοιχτές και όπως αναφέρει η ισπανική As, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φρανκ Ριμπερί είναι εκείνοι που θα κονταροχτυπηθούν μέχρι τέλους, κυρίως από τη στιγμή που ο Μέσι τέθηκε νοκ-άουτ.

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Σουηδία και η Γαλλία την Ουκρανία και οι Ισπανοί τονίζουν ότι αν ένας εκ των δύο παικτών πάρει την... χώρα του από το χεράκι και την οδηγήσει στο Μουντιάλ, αυτομάτως γίνεται το φαβορί!

Ο Ριμπερί κατέκτησε τα πάντα με τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε περισσότερες ατομικές διακρίσεις. Και παρότι για αρκετούς ο Γάλλος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, αν ο CR7 κάνει τη διαφορά για τους΄Ιβηρες και τους στείλει Βραζιλία, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητές του! Τα ματς των μπαράζ λοιπόν, είναι πιθανόν να κρίνουν πολλά...

 

Τελευταία Νέα