Θέλουν επιστροφή Σαβιόλα!

Θέλουν επιστροφή Σαβιόλα!

Θάνος Σαρρής
Θέλουν επιστροφή Σαβιόλα!

bet365

Η Ρίβερ Πλέιτ έχει εκλογές και ο υποψήφιος πρόεδρος Ροδόλφο Ντ'Ονόφριο ξεκίνησε να... τάζει παίκτες, κάνοντας λόγο και για τον Χαβιέ Σαβιόλα!

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τα σπλάχνα της Ρίβερ Πλέιτ και στη συνέχεια ακολούθησαν σημαντική καριέρα είναι αρκετοί. Ένας από αυτούς είναι και ο Χαβιέ Σαβιόλα. Ο 69χρονος Ροδόλφο Ντ'Ονόφριο, ο οποίος το 2009 είχε χάσει τις εκλογές στο σύλλογο από τον Πασαρέλα, επιστρέφει δυναμικά και έχει ξεκινήσει τις... προεκλογικές υποσχέσεις!

Από τη στιγμή που ο Πασαρέλα δεν συμμετέχει στις νέες εκλογές, ο Ντ'Ονόφριο βλέπει ότι έχει πολλές πιθανότητες. Η χρονιά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ο κόσμος «διψάει» για μια νέα αρχή, με τις παλιές σημαίες της ομάδας να είναι για πολλούς μια καλή λύση για να φέρουν ξανά τη Ρίβερ στο δρόμο των επιτυχιών.

Έτσι, με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο του Μπουένος Άϊρες τόνισε ότι τον Δεκέμβριο θα κάνει πρόταση στον Φερνάντο Καβενάγκι και θα το ψάξει για επιστροφή του Αντρές Ντ'Αλεσάντρο.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα προσπαθήσει με ενδιάμεσο τον φίλο του και παλιά δόξα των «Μιγιονάριος», Έντσο Φραντσέσκολι, να μιλήσει με τους Χαβιέ Σαβιόλα και Πάμπλο Αϊμάρ, προκειμένου να τους ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο επιστροφής τους στο Μονουμεντάλ.

Φυσικά, ο «κούνελος» έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και προς το παρόν δεν έχει δείξει τάσεις επιστροφής, για αυτό άλλωστε και ο Ντ'Ονούφριο φρόντισε να διαχωρίσει την περίπτωσή του από αυτές του Καβενάγκι και του Ντ'Αλεσάντρο.

 

Τελευταία Νέα