Δεν βιάζεται για το ντέρμπι ο Δημητρίου

Gazzetta team
Δεν βιάζεται για το ντέρμπι ο Δημητρίου

bet365

Διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να καταλήξει στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι με την Παναχαϊκή είναι ο Πέτρος Δημητρίου.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του για τον αγώνα με τους «κοκκινόμαυρους» τους τιμωρημένους από το παιχνίδι με τον Φωκικό Νάστο και Λιόση, αλλά και τους τραυματίες Κωνσταντινίδη και Καραπέτσα.

Στον αντίποδα Σταματής και Θωμόπουλος που αντιμετωπίζουν κι αυτοί προβλήματα τραυματισμών, κάνουν αγώνα δρόμου για να δώσουν το παρών στο σγυκεκριμένο παιχνίδι.

Ο έμπειρος προπονητής πέρα από τις δοκιμές που κάνει στις προπονήσεις, προκειμένου να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το αρχικό σχήμα, προσπαθεί παράλληλα να τονώσει και τη ψυχολογία των παικτών του.

Στόχος της ομάδας του Πύργου στο κυριακάτικο ματς με την αντίστοιχη της Πάτρας ,δεν είναι άλλος από τη νίκη και το τρίποντο το οποίο θα κρατήσει το συγκρότημα της Ηλείας κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, αλλά και στην πρώτη θέση.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα