Λουϊζίδης: «Να δείξουμε ποιοί πραγματικά είμαστε»

Gazzetta team
Λουϊζίδης: «Να δείξουμε ποιοί πραγματικά είμαστε»

bet365

Για το γκολ που πέτυχε για λογαριασμό της ομάδας του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πυργετό μίλησε ο κεντρικός αμυντικός των Τρικάλων Χαράλαμπος Λουϊζίδης.

Ο σκόρερ των «κυανέρυθρων» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

-Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα σου κέρδισε με γκολ που σημείωσες εσύ. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;
«Την Κυριακή ξεκίνησα για πρώτη φορά βασικός φέτος μετά και τον τραυματισμό που είχα τον Οκτώβριο.

Οπότε το ότι ξεπέρασα πλήρως τον τραυματισμό αυτό και μπορώ πλέον να βοηθήσω την ομάδα μου με ευχαριστεί ιδιαίτερα, από εκεί και πέρα σίγουρα χάρηκα για τα γκολ που σημείωσα (το άλλο το ακύρωσε ο διαιτητής) αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος θα βάλει το γκολ».

-Παρατηρήσαμε πως κάπου αφιέρωσες το γκολ…
«Το γκολ το αφιέρωσα στους γονείς μου που ήρθαν να με δουν από την Θεσσαλονίκη και με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια σε ότι κάνω».

-Έχεις βάλει κάποιους προσωπικούς στόχους για τη φετινή χρονιά;
«Για την φετινή χρονιά εύχομαι να μην έχω άλλο τραυματισμό και να μπορέσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της ανόδου που από την αρχή ήταν αυτοσκοπός».

-Ακολουθεί ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον Ρήγα Φεραίο, έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση;
«Στην αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο όπως και σε κάθε επόμενο ματς θα πρέπει να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες».

-Κάτι τελευταίο, πως χαρακτηρίζεις τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής;
«Ο τρίτος όμιλος στον οποίο αγωνιζόμαστε είναι ένας ανταγωνιστικός όμιλος στον οποίο οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο δεν έχουν εύκολα παιχνίδια και όποιος υποτιμήσει κάποια ομάδα σίγουρα θα χάσει βαθμούς».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα