Ευχαρίστησε τον Μπέρκοβιτς για την προσφορά του ο Άγιος Νικόλαος

Ευχαρίστησε τον Μπέρκοβιτς για την προσφορά του ο Άγιος Νικόλαος

Gazzetta team
Ευχαρίστησε τον Μπέρκοβιτς για την προσφορά του ο Άγιος Νικόλαος

bet365

Σε δηλώσεις με τις οποίες ευχαριστεί τον Γιάννη Μπέρκοβιτς για την προσφορά του από τη θέση του αντιπροέδρου, προέβη ο πρόεδρος του Αγίου Νικολάου Γιώργος Ψυλλάκης .

Ο Γιάννης Μπέρκοβιτς εκτός από τη θέση του αντιπροέδρου, υπηρέτησε την ομάδα του Λασιθίου και από άλλα πόστα, ένα εξ αυτών αυτό και του γιατρού. Ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε για όσα έμαθε τα τελευταία χρόνια διάστημα στο οποίο και ασχολείται με την ομάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για όλους εμάς τους νέους παράγοντες άνθρωποι με την πείρα, τη διάθεση και τις ικανότητες του κ. Μπέρκοβιτς αποτελούν φωτεινούς φάρους που μας δείχνουν το δρόμο στον οποίο θα πρέπει να βαδίζουμε αν θέλουμε να οραματιζόμαστε την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

Εγω προσωπικά νοιώθω και θέλω να το καταθέσω και δημόσια αυτό, ευγνώμων για όσα έμαθα τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με την ομάδα κοντά του.

Η πόρτα του ΑΟΑΝ θα είναι πάντοτε ανοικτή για ανθρώπους όπως ο κ. Μπέρκοβιτς. Με την ευκαιρία μάλιστα αυτή θα ήθελα και εκ μέρους του ΔΣ να του ευχηθώ να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (σ.σ. ο κ. Μπέρκοβιτς είχε την περασμένη εβδομάδα ένα ατύχημα με μηχανάκι με συνέπεια ένα διπλό κάταγμα στο πόδι του) και να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στα καθήκοντα του»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα