Αποφασίζει η Ομοσπονδία για το γκολ-φάντασμα! (vid)

Αποφασίζει η Ομοσπονδία για το γκολ-φάντασμα! (vid)

Θάνος Σαρρής
Αποφασίζει η Ομοσπονδία για το γκολ-φάντασμα! (vid)

bet365

Η Χόφενχαϊμ ζητά επανάληψη του αγώνα και όπως όλα δείχνουν την απόφαση θα την πάρει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Να... ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με το σκανδαλώδες γκολ που κατακύρωσε ο διαιτητής Μπριχ υπέρ της Λεβερκούζεν θέλει η DFB. Ο μόνος τρόπος για να δοθεί λύση εκτός Ομοσπονδίας είναι να τα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για επανάληψη της αναμέτρησης, κάτι που θεωρείται απίθανο.

Έτσι, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας περιμένουν την επίσημη ένσταση της Χόφενχαϊμ, καθώς και την αναφορά του Μπριχ, η οποία θα είναι διαθέσιμη τη Δευτέρα. Η Λεβερκούζεν θα ζητήσει την άποψη της DFB και μέσα στη βδομάδα αναμένεται να ληφθεί η απόφαση μετά από συνεδρίαση της αρμόδιας πειθαρχικής επιτροπής της της, υπό τον δικαστή Χανς Λόρενς, ο οποίος θα εκδικάσει την ένσταση.

Το δεδικασμένο που υπάρχει με την υπόθεση του Τόμας Χέλμερ το 1994, στο ματς της Μπάγερν με τη Νυρεμβέργη, κάνει τους ανθρώπους της Χόφενχαϊμ να αισιοδοξούν, ωστόσο ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι η υπόθεση θα έχει την ίδια κατάληξη!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα