Τζιώρας: «Καλύτερο σύνολο εφέτος από πέρυσι»

Τζιώρας: «Καλύτερο σύνολο εφέτος από πέρυσι»

Gazzetta team
Τζιώρας: «Καλύτερο σύνολο εφέτος από πέρυσι»

bet365

Για το προσεχές εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα 1926 μίλησε ο παίκτης της Νίκης Βόλου Χρήστος Τζιώρας.

Ο 26χρόνος επιθετικός των «κυανολεύκων» με δηλώσεις του στο match programmme του κυριακάτικου αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του δόθηκε, την εφετινή εικόνα της ομάδας της Νέας Ιωνίας, αλλά και για την θετική αύρα που εκπέμπει εφέτος ο σύλλογος της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Σε χαρακτηρίζουν ως την έκπληξη της φετινής χρονιάς. Που οφείλεται αυτή η βελτίωση στην αγωνιστική σου εικόνα;

Θεωρώ πως οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι. Από την πλευρά μου προσπάθησα, δούλεψα πολύ και όταν μου δόθηκε η δυνατότητα από τον κ. Τζαναβάρα να παίξω ως βασικός, έπιασα στην κυριολεξία την ευκαιρία από τα μαλλιά. Βέβαια στην καλή αγωνιστική μου εικόνα βοηθούν πολύ οι συμπαίκτες μου με τους οποίους έχουμε δέσει πολύ καλά.

Αυτός που βλέπουμε στο γήπεδο είναι ο πραγματικός Χρήστος Τζιώρας ή πιστεύεις πως έχεις κι άλλα πράγματα να δείξεις.

Λένε πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτό ισχύει και για μένα. Σίγουρα έχω δείξει καλά στοιχεία φέτος, είμαι φιλόδοξος, θέλω να δείξω και να καταφέρω πολλά αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά. Όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο καλύτερα και για σένα και για την ομάδα σου.

Πανηγυρίζεις πάντα γονατιστός με τα χέρια ψηλά. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος;

«Υπάρχει ναι αλλά είναι άκρως προσωπικός και δεν θα ήθελα να τον εκμυστηρευτώ.»

Είσαι από τους λίγους περυσινούς παίκτες που παρέμειναν στη Νίκη. Πες μας διαφορές της φετινής με την περυσινή χρονιά.

«Θεωρώ πως φέτος έχουμε καλύτερο σύνολο σε σχέση με πέρυσι. Φέτος είμαστε ομάδα και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας.»

Η Νίκη μέχρι και πριν το παιχνίδι με την Κασσιόπη είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και είχε αποσπάσει θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τι συνέβη στην Κέρκυρα και είδαμε μια διαφορετική ομάδα;

Στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν πολύ κακοί. Δεν μας βγήκε τίποτα. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας να σκύψουμε το κεφάλι, να ανασυνταχθούμε και να επανέλθουμε γρήγορα στις νίκες. Αυτή η ομάδα απαγορεύεται να κάνει ξανά τέτοιες εμφανίσεις. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας.

Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε νωρίς και φάνηκε πως με την έναρξη του πρωταθλήματος ήμασταν έτοιμη και δεμένη ομάδα. Η Νίκη φέτος έχει ενισχυθεί με παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς. Έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν αλλάζει επειδή χάσαμε ένα ματς. Συνεχίζουμε δυνατά.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Απόλλωνας είναι ιστορική ομάδα και αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία έχει δείξει μέχρι στιγμής πολύ καλά στοιχεία. Χρειάζεται πολύ προσοχή και σοβαρότητα. Αν αγωνιστούμε με πάθος, υπομονή και αυτοσυγκέντρωση δεν νομίζω πως έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

Για τον κόσμο της Νίκης

Ο κόσμος μας είναι υπέροχος. Νομίζω πως λίγες ομάδες έχουν τέτοιο κόσμο. Πέρυσι μας βοήθησε πάρα πολύ. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και φέτος. Τον θέλουμε κοντά μας, δίπλα μας. Θέλουμε παλμό και δύναμη στην κερκίδα. Οι φίλαθλοι, μας δίνουν κίνητρο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα