Οι τελευταίες μάχες για το Μουντιάλ

Θοδωρής Βασίλης
Οι τελευταίες μάχες για το Μουντιάλ

bet365

Η Βοσνία γνωρίζει ότι με νίκη στην Λιθουανία πάει Βραζιλία και στέλνει την Ελλάδα στα μπαράζ. Την τύχη στα χέρια της κρατάει και η Τουρκία για τα μπαράζ απέναντι στην Ολλανδία, ενώ Ισπανία και Αγγλία αναμένεται να τσεκάρουν το εισιτήριο στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

1ος όμιλος

Τα πράγματα στον όμιλο έχουν ξεκαθαρίσει από την προηγούμενη αγωνιστική. Το Βέλγιο πρώτο και καλύτερο έχει πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας και το ματς με την Ουαλία θα είναι γιορτή. Δεύτερη θα είναι η Κροατία η οποία θα αγωνιστεί στην Σκωτία και θέλει τη νίκη για να βρίσκεται σε καλύτερη θέση για τα μπαράζ.

Σερβία-ΠΓΔΜ
Σκωτία-Κροατία
Βέλγιο-Ουαλία

Βαθμολογία

1. Βέλγιο 25
2. Κροατία 17
3. Σερβία 11
4. Ουαλία 9
5. Σκωτία 8
6. ΠΓΔΜ 7

2ος όμιλος

Η Ιταλία είναι πρώτη και καλύτερη στον όμιλο και θα θέλει να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της στη Νάπολι με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στην Αρμενία. Αντίθετα, η δεύτερη θέση είναι ανοικτή με τέσσερις ομάδες να την διεκδικούν. Όλα τα λεφτά Προβάδισμα έχουν η Δανία και η Βουλγαρία με 13 βαθμούς, ενώ η Τσεχία και η Αρμενία έχουν τις δικές τους πιθανότητες με 12 βαθμούς. Όλα τα λεφτά είναι το ματς της Βουλγαρίας με την Τσεχία, ένα ματς που θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από το OTESport4 στις 21:15, με την Δανία να θέλει στραβοπάτημα της Βουλγαρίας αν και όλα αυτά μικρή σημασία έχουν αφού από τον όμιλο αυτό θα βγει η χειρότερη δεύτερη των ομίλων κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία μέσω των μπαράζ.

Δανία-Μάλτα
Βουλγαρία-Τσεχία
Ιταλία-Αρμενία

Βαθμολογία

1. Ιταλία 21
2. Βουλγαρία 13
3. Δανία 13
4. Τσεχία 12
5. Αρμενία 12
6. Μάλτα 3

3ος όμιλος

Από τους πιο αδιάφορους ομίλους αφού όλα έχουν κριθεί. Η Γερμανία είναι πρώτη και ήδη στην Βραζιλία, ενώ η Σουηδία δεύτερη και στα μπαράζ. Η Σουηδία φιλοξενεί την Γερμανία με τα πάντσερ να θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για την ισοπαλία 4-4 του πρώτου γύρου.

Ιρλανδία-Καζακστάν
Νησιά Φερόε-Αυστρία
Σουηδία-Γερμανία

Βαθμολογία

1. Γερμανία 25
2. Σουηδία 20
3. Αυστρία 14
4. Ιρλανδία 11
5. Καζακστάν 5
6. Νησιά Φερόε 1

4ος όμιλος

Η Ολλανδία έχει κλειδώσει την πρώτη θέση και την πρόκριση και αυτό που απομένει είναι το ποια ομάδα θα βρεθεί στα μπαράζ του Νοεμβρίου. Η Τουρκία αυτή την στιγμή κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού είναι δεύτερη και φιλοξενεί τους Ολλανδούς-σε μία αναμέτρηση που μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το OTESport2 στις 21:00-και με νίκη είναι αυτά που πάει στα μπαράζ. Αντίθετα, η Ρουμανία που είναι ισόβαθμη με τους Τούρκους υποδέχεται την Εσθονία και θα περιμένει τα καλά νέα από την Κωνσταντινούπολη με μία γκέλα της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

Ουγγαρία-Ανδόρρα
Ρουμανία-Εσθονία
Τουρκία-Ολλανδία (21:00 otesport2)

Βαθμολογία

1. Ολλανδία 25
2. Τουρκία 16
3. Ρουμανία 16
4. Ουγγαρία 14
5. Εσθονία 7
6. Ανδόρρα 0

5ος όμιλος

Η Ελβετία πρώτη και καλύτερη ρυθμίζει και την δεύτερη θέση. Η ομάδα του Ότμαρ Χίτσφελντ αντιμετωπίζει την Σλοβενία στη Ζυρίχη-και αυτή η αναμέτρηση από το OTESport3 στις 21:00-μία Σλοβενία που θέλει μόνο τη νίκη και μία γκέλα της Ισλανδίας που φιλοξενείται από την αδιάφορη Νορβηγία για να την ξεπεράσει και να είναι αυτή που θα βρεθεί στα μπαράζ. Τέλος, Κύπρος-Αλβανία ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

Κύπρος-Αλβανία
Νορβηγία-Ισλανδία
Ελβετία-Σλοβενία

Βαθμολογία

1. Ελβετία 21
2. Ισλανδία 16
3. Σλοβενία 15
4. Νορβηγία 11
5. Αλβανία 10
6. Κύπρος 4

6ος όμιλος

Την πρωτιά στα χέρια της κρατάει η Ρωσία η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αζερμπαϊτζάν και χρειάζεται ένα βαθμό για να τσεκάρει το είσιτήριο για το Μουντιάλ. Από την πλευρά της η Πορτογαλία αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντο στο Λουξεμβούργο και παράλληλα θα περιμένει ένα καλό νέο όπως η ήττα της Ρωσίας, αν και κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει για να διεκδικήσουν την πρωτιά.

Πορτογαλία-Λουξεμβούργο
Ισραήλ-Βόρειος Ιρλανδία
Αζερμπαϊτζάν-Ρωσία

Βαθμολογία

1. Ρωσία 21
2. Πορτογαλία 18
3. Ισραήλ 13
4. Αζερμπαϊτζάν 8
5. Βόρεια Ιρλανδία 6
6. Λουξεμβούργο 6

7ος όμιλος

Την ώρα που η Ελλάδα θα παίρνει το τρίποντο απέναντι στο Λίχτενσταϊν, η Βοσνία ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, αφού με νίκη προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα του Σαφέτ Σούσιτς φιλοξενείται από την Λιθουανία-με τους Έλληνες φιλάθλους να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αντίπαλο της Εθνικής από το OTESport5 τις 20:00.

Ελλάδα-Λιχτενστάιν
Λιθουανία-Βοσνία (20:00 otesport5)
Λετονία-Σλοβακία

Βαθμολογία

1. Βοσνία 22
2. Ελλάδα 22
3. Σλοβακία 12
4. Λιθουανία 11
5. Λετονία 7
6. Λιχτενστάιν 2

8ος όμιλος

Η Αγγλία ξέρει καλά ότι με νίκη επί της αδιάφορης Πολωνίας παίρνει την πρόκριση για το Μουντιάλ και λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την πλευρά της η Ουκρανία έχοντας εξασφαλίσει την δεύτερη θέση θα περιμένει ένα θαύμα στο Λονδίνο για να κλέψουν την πρωτιά και το εισιτήριο.

Αγγλία-Πολωνία
Μαυροβούνιο-Μολδαβία
Σαν Μαρίνο-Ουκρανία

Βαθμολογία

1. Αγγλία 19
2. Ουκρανία 18
3. Μαυροβούνιο 15
4. Πολωνία 13
5. Μολδαβία 8
6. Σαν Μαρίνο 0

9ος όμιλος

Η Ισπανία έχει προβάδισμα τριών βαθμών από τη Γαλλία και χρειάζεται ένα βαθμό απέναντι στην Γεωργία για να κλειδώσει την πρώτη θέση. Από την πλευρά της η ομάδα του Ντεσάμπ γνωρίζει καλά ότι θαύματα δεν γίνονται κάθε ημέρα και μάλλον είναι συμβιβασμένη με την δεύτερη θέση και ο αγώνας με την Φινλανδία-ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTESport5 ΤΙς 22:00-θα χρησιμεύσει σαν μία καλή προπόνηση ενόψει των μπαράζ.

Ισπανία-Γεωργία
Γαλλία-Φινλανδία (22:00 otesport5)

Βαθμολογία

1. Ισπανία 17
2. Γαλλία 14
3. Φινλανδία 9
4. Γεωργία 5
5. Λευκορωσία 4

 

Τελευταία Νέα