Χάνει και στα φιλικά η Μίλαν

Χάνει και στα φιλικά η Μίλαν

Χάνει και στα φιλικά η Μίλαν

bet365

Οι Ροσονέρι με 6/11 βασικούς, υπέστησαν βαριά ήττα 3-0 σε φιλικό από την Καέν, που παίζει στην 2η κατηγορία της Γαλλίας.

Θετικό για την ομάδα του Μιλάνου; Η εμφάνιση του τερματοφύλακα, Γκάμπριελ, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε σε... χαμηλά επίπεδα το σκορ. Η Μίλαν παρατάχθηκε χωρίς τους διεθνείς σε ανδρών και Under-21 και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε λίγες επιλογές. Ο Νιανγκ επέστρεψε στην Γαλλία για να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ Ρικάρντο Σαπονάρα και Τζέρσον Βεργκάρα έπαιξαν μετά από σημαντικό διάστημα απουσίας εξαιτίας τραυματισμού.

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε η Καέν για να ανοίξει το σκορ με τον Απια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ. Η άμυνα των Ροσονέρι ήταν σε τραγική κατάσταση και στο 17' ο Ντουχαμέλ έσπασε το οφσάιντ και σε τετ α τετ με τον Γκάμπριελ έκανε το 2-0. Ο Κοουτά στο 55' βρέθηκε επίσης μόνος με τον Βραζιλιάνο πορτιέρε για να διαμορφωθεί το ντροπιαστικό 3-0. Ούτε στο φιλικό με αντίπαλο ομάδα 2η κατηγορίας κατάφερε να σκοράρει το... μεγάλο απόκτημα του καλοκαιριού, Αλεσάντρο Μάτρι.

Μίλαν: Γκάμπριελ, Ρονταντίνι (76' Πατσίφικο), Τζακάρντο, Μεξές (46' Βεργκάρα), Κονστάντ, Μαστάλι (60' Ντι Μολφέτα), Νοτσερίνο, Εμάνουελσον, Σαπονάρα (82' Τσεριγκόι), Νιανγκ, Μάτρι (70' Κλαβέρια).

 

SERIE A Τελευταία Νέα