Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια σε Πεύκη, Ραφήνα και Λαύριο

Gazzetta team
Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια σε Πεύκη, Ραφήνα και Λαύριο

bet365

Στην αναβολή τριών αγώνων της 3ης αγωνιστικής προχώρησε η ΕΠΟ λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων.

Η Ομοσπονδία κατοπίν ενημέρωσης που είχε από τον Εισαγγελέα με αφορμή τα γήπεδα που δεν έχουν άδεια αποφασίστηκε να προχωρήσει στην αναβολή των αγώνων Πεύκη -Γιούχτας, Θύελλα Ραφήνας-Πανναξιακός και Ολυμπιακός Λαυρίου -Δόξα Βύρωνα για τον 5ο και τον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Να σημειωθεί εδώ πως και στα τρία γήπεδα παρά το γεγονός ότι δεν έχουν την απαιτούμενη άδεια καταλληλότητας για να γίνονται παιχνίδια, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αγώνες για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν διεξήχηθη το ματς της 2ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο μεταξύ του Περαμαϊκού και του Περιστερίου για το οποίο δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία για να γίνει.

Η στάση της ΕΠΟ στο συγκεκριμένο θέμα είναι ξεκάθαρη. Για το λόγο αυτό άλλωστε υπάρχει και ρητή αναφορά στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τόσο μεγάλη ευθύνη δεν έχουν οι ομάδες, όσο οι δημοτικές αρχές στις οποίες ανήκουν τα γήπεδα και δεν φρόντισαν να κάνουν τις απαραίτητες βελτιώσεις κάτι που θα έπρεπε να συμβεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα