Γκαλίτσιος: «Θα βάλει γκολ και θα νικήσει ο Ολυμπιακός»

Γκαλίτσιος: «Θα βάλει γκολ και θα νικήσει ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Γκαλίτσιος: «Θα βάλει γκολ και θα νικήσει ο Ολυμπιακός»

bet365

Ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό αναφορικά με το ματς με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο την Τετάρτη, έδωσε ο αμυντικός της Λόκερεν Γιώργος Γκαλίτσιος, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν γκολ και θα νικήσουν.

Ο Γκαλίτσιος μιλώντας στον Sentra 103,3 αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην Άντερλεχτ όμως επισήμανε πως ο Ολυμπιακός θα βάλει γκολ και θα κερδίσει.

Αναλυτικά ο Έλληνας αμυντικός τόνισε:

Για την Αντερλεχτ: «Η Αντερλεχτ είναι σημείο αναφοράς για το βελγικό ποδόσφαιρο. Έχει πραγματοποιήσει τρομερά βήματα προόδου. Βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και μπορεί να τα εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Έχει χάσει παίκτες ορόσημα, όπως ο Μποκανί, ο Γιοβάνοβιτς. Δεν τους αναπλήρωσε, πήρε τον Μίτροβιτς που είναι καλός στράικερ και θα βάλει πολλά γκολ, όμως λείπουν οι ηγέτες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Εφόσον αποφασίζεις να πουλάς παίκτες, έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Παίρνεις καινούριους παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να γίνεις ομάδα. Και οι φίλαθλοι δεν έχουν υπομονή και γκρινιάζουν. Αλλά καμία σχέση με την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό».

Για τα προβλήματα της Αντερλεχτ: «Δεν υπάρχει σωστή αμυντική τακτική. Είναι ομάδα φύση επιθετική, όλοι οι παίκτες θέλουν να επιτεθούν. Πάνε στο μαν του μαν στην άμυνα και βάζουν τη δύναμη κόντρα στο ταλέντο. Στην αμυντική τακτική δεν είναι καθόλου προσηλωμένοι και πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Είναι πιο έμπειρος ο Ολυμπιακός, με καλύτερη πορεία στο Champions League».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι νωρίς για να βρει τα πατήματά της η ομάδα, αλλά βλέπεις ότι δένει όλο και πιο πολύ από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δουλέψει το τρανζίσιον. Δεν θα έχει πρόβλημα να βάλει γκολ και να πάρει τη νίκη. Ετσι πιστεύω».

Για το αυριανό ματς και την πορεία του Ολυμπιακύ στον όμιλο: «Η αυριανή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα και να πάρει ψυχολογία. με ένα καλό αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς αύριο θα είναι πολύ καλή αρχή. Όμως πιστεύω ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και στη Λισαβόνα, αλλά και στο Παρίσι. Θα είμαι αύριο εκεί, θα δω φίλους που έχω να δω καιρό και τον αγώνα».

Για τον ίδιο και τη Λόκερεν: «Στόχος μας είναι η Ευρώπη. Μας έχουν αδικήσει κάποια αποτελέσματα. Εδώ ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο κι όχι τα εξωαγωνιστικά. Έχουν καλή παιδεία δεν ασχολούνται με ιδιαίτερο φανατισμό και σου δίνουν το δικαίωμα να είσαι προσηλωμένος».

Για το βελγικό πρωτάθλημα: «Όλα είναι δύσκολα και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Έχουμε και τα πλέι οφ που αναδεικνύουν στο τέλος τον πρωταθλητή. Τον Μάιο η πιο φορμαρισμένη ομάδα παίρνει νίκες, αποτελέσματα και το πρωτάθλημα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα