«Ποιά Λιρς, ο Ολυμπιακός!»

«Ποιά Λιρς, ο Ολυμπιακός!»

Δημήτρης Τομαράς
«Ποιά Λιρς, ο Ολυμπιακός!»

bet365

Ο Γιον Φαν Ντεν Μπρομ, τεχνικός της Άντερλεχτ, παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στο μυαλό του από τώρα.

Όταν στέλνεις σε ένα γήπεδο δύο σκάουτ της ομάδας σου για να δουν τον προσεχή σου αντίπαλο αυτό δείχνει το πόσο πολύ σε απασχολεί. Αυτό ίσχυσε απόλυτα με την Άντερλεχτ που θα έχει εν τέλει δύο ανθρώπους της στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος-Ολυμπιακός, προκειμένου να αποκτήσει μία όσο το δυνατόν πιο καλή εικόνα για τους ερυθρόλευκους.

Από μέρους του ο προπονητής της, Γιον Φαν Ντεν Μπρομ, έδειξε το πόσο πολύ έχει στο μυαλό του τον Ολυμπιακό ενόψει της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ στις Βρυξέλλες, λέγοντας πως «δεν σκέφτομαι μόνο την Λιρς, αλλά και τον Ολυμπιακό. Έχω έντονα στο μυαλό μου το επερχόμενο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δυστυχώς θα λείψει την Κυριακή ο Μίτροβιτς, αλλά όπως έχει πει ο Γιόχαν Κρόιφ κάθε μειονέκτημα, έχει τα πλεονεκτήματά του. Ο Αλεξάνταρ μπορεί να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για ένα τέτοιο παιχνίδι χρειαζόμαστε τον καλό Μίτροβιτς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα