«Δεν θα υποτιμήσει αντίπαλο η ΑΕΚ»

«Δεν θα υποτιμήσει αντίπαλο η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Δεν θα υποτιμήσει αντίπαλο η ΑΕΚ»

bet365

Τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στη Γ' εθνική επισήμανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, τονίζοντας πως η Ένωση δεν πρόκειται να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο.

Ο Δικέφαλος ρίχνεται σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος σε μία πρωτόγνωρη γι' αυτόν εμπειρία και ο Σέρβος εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως δεν πρόκειται να χαριστεί κανείς στην ΑΕΚ.

«Είναι αλήθεια πως πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο για μας. Νέοι αντίπαλοι, νέα γήπεδα, άλλη εμπειρία, σίγουρα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να εμφανιζόμαστε κάθε Κυριακή σοβαροί και όπως πρέπει», ανέφερε αρχικά ο Μπάγεβιτς στη «Real» και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σεβαστούμε αντίπαλο, ούτε θα μας χαριστεί κανείς. Το πρωτάθλημα δεν θα κυλήσει καθόλου εύκολα, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πιστεύω πως είναι στο χέρι μας το πόσο καλά θα το καταφέρουμε».

Όσο για την ετοιμότητα της ΑΕΚ, ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, ανέφερε ότι: «Τα άσχημα αποτελέσματα σε κάποια παιχνίδια ήταν ένα μήνυμα για εμάς, ένα καμπανάκι που χτύπησε δυνατά και κάπου μας έκανε καλό, ώστε στο εξής να μειώσουμε τα λάθη και να μην τα επαναλάβουμε».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα