Επιχείρηση Παρί!

Δημήτρης Τομαράς
Επιχείρηση Παρί!

bet365

O Μίτσελ έχει ήδη κατά νου ένα σχέδιο για το πως θα μπορέσει να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός ένα θετικό αποτέλεσμα με την Παρί την Τρίτη.

Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με το τεχνικό του τιμ έχουν αποφασίσει να μην αντιμετωπίσουν πολύ επιθετικά την Παρί με πάρα πολύ έντονο πρέσινγκ. Η πίεση θα είναι στο... μενού αλλά όχι σε βαθμό που να δημιουργεί μεγάλα κενά και αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.

Έχοντας αντιληφθεί πως η Παρί έχει την δύναμή της στα άκρα και την επίθεση ο στόχος του Ολυμπιακού θα είναι να μην μπορεί να φτάνει εύκολα η μπάλα εκεί. Ο Μίτσελ θέλει να... κλειδώσει τα βασικά ατού των Γάλλων με συνέπεια να μην καταφέρουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να πηγαίνουν οι μπαλιές σε Καβάνι και Ιμπραϊμοβιτς.

Όσο για την ενδεκάδα ο Ρομπέρτο είναι αυτήν την στιγμή ουσιαστικά ο μόνος σίγουρος. Κατά τα άλλα οι γρίφοι και τα διλήμματα του Μίτσελ είναι αρκετά. Με δεδομένο ότι ο Σαλίνο είναι εκτός και ο Τόρες δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπάρχει η επιλογή του Μανιάτη αλλά όχι εκείνη του Παπάζογλου για το δεξί άκρο της άμυνας.

Για τα δύο στόπερ οι λύσεις είναι πιο πολλές ενώ για αριστερά ελλείψει Μπονγκ το πρόσωπο που θα τον καλύψει θα είναι ο Χολέμπας. Για τον άξονα η εκτίμηση προς τον Σάμαρη είναι δεδομένη. Πέραν τούτου υπάρχει μία θέση στον άξονα που διεκδικούν πολλοί ενώ λογικά ο Τσόρι Ντομίνγκες θα είναι ο οργανωτής με έναν εκ των Σαβιόλα, Μήτρογλου στην επίθεση.

Σχετικά με τα άκρα το προβάδισμα έχουν οι Βάις και Κάμπελ. Οι τελικές δοκιμές του Μίτσελ πάντως θα γίνουν την Δευτέρα. Τότε ενδεχομένως να προκύψουν περισσότερα και πιο ουσιαστικά δείγματα γραφής για το βασικό σχήμα της Τρίτης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα