Καρέ του... «Οχι»

Καρέ του... «Οχι»

Διονύσης Δελλής
Καρέ του... «Οχι»

bet365

Ο Ολυμπιακός έδωσε τέσσερις αρνητικές απαντήσεις σε υποψήφιους «μνηστήρες» για την απόκτηση παικτών και στρέφει το βλέμμα του σε Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Τζένοα πιέζει για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, αλλά η προσπάθεια των Ιταλών για την μεταγραφή δεν ήταν η μοναδική την τελευταία εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr και με αφορμή την προσπάθεια της Τζένοα να κλείσει το deal, o Ολυμπιακός έριξε... άκυρο τέσσερις φορές σε ισάριθμες προτάσεις που ήρθαν για ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Πειραιώτες αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τέσσερις «ερυθρόλευκους» μέσα στην εβδομάδα και μόνο το όνομα του Μήτρογλου έχει γίνει γνωστό πως αποτέλεσε επίσημο στόχο ευρωπαϊκού κλαμπ. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αλλάξει το ρόστερ του, οι προσθήκες θα ενισχύσουν τους Πειραιώτες που θέλουν να είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με την Παρί στις 17 του μήνα στο «Καραϊσκάκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα