Μπενίτεθ: «Πάμε με ενθουσιασμό»

Μπενίτεθ: «Πάμε με ενθουσιασμό»

bet365

Οι Παρτενοπέι υποδέχονται την Κυριακή την Μπολόνια και ο Ράφα Μπενίτεθ περιμένει ότι ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού θα συνεχιστεί.

Στο νότο, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Γκόραν Πάντεφ τα τελευταία 24ωρα, πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου και στη συνέντευξη Τύπου πριν την πρεμιέρα με την Μπολόνια στο «Σαν Πάολο» ο Μπενίτεθ ευχήθηκε «ο ενθουσιασμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή γύρω μας, να παραμείνει για πολύ καιρό. Είμαι αποφασισμένος για πολλή δουλειά».

Συνεχίζοντας, ο Μπενίτεθ δεν έδειξε να αγχώνεται για το γεγονός ότι η Μπολόνια νίκησε πέρυσι δύο φορές τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο», σε πρωτάθλημα και κύπελλο, λέγοντας πως «το σημαντικό είναι να παίξουμε εμείς καλά για να τους κάνουμε να ανησυχήσουν. Δε θα σας πω την 11άδα τώρα, θα την ανακοινώσω στους παίκτες μου 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα για να είναι όλοι έτοιμοι. Δεν ξέρω ακόμη ποιος θα παίξει αλλά έχουμε τους Ινσίνιε, Πάντεφ, Χάμσικ, Καγιεχόν και Μέρτενς για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ. Εχουμε δύο τερματοφύλακες που προσφέρουν ασφάλεια, έχουμε ποιοτική άμυνα και δεν πρόκειται να μιλήσω τώρα για μεταγραφές».

Τέλος, ο Ισπανός ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τη μάχη του τίτλου φέτος και έχρισε φαβορί τη Γιουβέντους, συμπληρώνοντας πάντως πως αυτό δεν λέει τίποτα.

«Το φαβορί είναι η Γιουβέντους αφού προέρχεται από δύο σερί πρωταθλήματα ενώ απέκτησε και τους Τέβες και Γιορέντε. Είναι φυσιολογικό να λένε όλοι ότι η Γιούβε είναι το φαβορί αλλά τα φαβορί δεν επικρατούν πάντα. Η Ρόμα ενισχύθηκε, η Φιορεντίνα πήρε τον Γκόμες, η Ιντερ θα είναι πιο χαλαρή αφού δε θα έχει το Champions League. Η Μίλαν και η Γιουβέντους είναι δυνατές, όλοι είμαστε υποψήφιοι και θα δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος ποιος θα πάρει το... Οσκαρ».

 

SERIE A Τελευταία Νέα