Μετά τον Φέισα... Μασάντο!

Μετά τον Φέισα... Μασάντο!

Gazzetta team
Μετά τον Φέισα... Μασάντο!

bet365

Ο Λιούμπομιρ Φέισα ετοιμάζει βαλίτσες για Πορτογαλία και ο επόμενος που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είναι ο Μασάδο, για τον οποίο επίκειται πρόταση από τη Ρωσία.

Κοντά στην έξοδό του από το μεγάλο Λιμάνι φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Πορτογάλος μέσος μετά τον Φέισα, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα. Οι ρωσικές «σειρήνες» άλλωστε ηχούν εδώ και καιρό για τον 26χρονος άσο, αλλά πλέον φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ να φτάσει άμεσα στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Αυτή μάλιστα πιθανολογείται ότι θα ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ και θα γίνει δεκτή από τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Μασάντο να ετοιμάζεται για... άλλες πολιτείες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα