Βγήκε η προκήρυξη της Γ' Εθνικής

Βγήκε η προκήρυξη της Γ' Εθνικής

bet365

Με 6 ομίλους θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Football League 2, το οποίο, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ένας μήνας απομένει για την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη που εξέδωσε η ΕΠΟ, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 22 του Σεπτέμβρη και θα αποτελείται από 6 ομίλους.

Στην Β' Εθνική θα προβιβαστούν οι 6 πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων, 46 ομάδες θα υποβιβαστούν, ενώ 50 θα είναι οι σύλλογοι που θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι ομάδες που θα προβιβαστούν, θα είναι υποχρεωμένες να καταθέσουν φάκελο στην αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, που θα εγγυάται τα απαιτούμενα κριτήρια της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στη Β΄ Εθνική κατηγορία και την δυνατότητα του σωματείου να συγκροτήσει και να λειτουργήσει ως ΠΑΕ.

Η κατάρτιση των ομίλων θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ σε περίπτωση που οι ομάδες μίας ένωσης ξεπερνούν τις 4, όπως πχ στην Κρήτη, τότε θα μοιραστούν σε πάνω από έναν όμιλο, κατόπιν κλήρωσης.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα