Πάνω από 4000 διαρκείας ο Άρης

Πάνω από 4000 διαρκείας ο Άρης

Gazzetta team
Πάνω από 4000 διαρκείας ο Άρης

bet365

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Πολυδεύκης Γκουρλάκης, τόνισε ότι οι κίτρινοι έχουν ξεπεράσει τα 4000 εισιτήρια διαρκείας και εξέφρασε την πεποίθησή του μετά τον Δεκαπενταύγουστο να κορυφωθούν οι πωλήσεις.

Το κλίμα στον Άρη είναι καλύτερα από πέρυσι και ο κόσμος της ομάδας βλέπει την ομάδα να έχει ενισχυθεί, περιμένοντας φέτος να τα πάει σαφώς καλύτερα. Οι οπαδοί θέλουν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, κάτι που φαίνεται και από την κίνηση των διαρκείας. Ο στόχος, πάντως, είναι ο αριθμός αυτός να διπλασιαστεί!

Ο Γκουρλάκης δήλωσε στο Goal: «Έχουμε μέχρι στιγμής διαθέσει πάνω από 4000 κάρτες διαρκείας, υπάρχει ικανοποίηση, ωστόσο γνωρίζουμε καλά πως η δυναμική του συλλόγου είναι μεγαλύτερη. Υπάρχει η βεβαιότητα ότι μετά τις 15 Αυγούστου θα κορυφωθεί η διάθεσή τους. Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τα 8000 διαρκείας, η διοίκηση αποπνέει, θέλω να πιστεύω μια σοβαρότητα και μιλάει με πράξεις, αυτό θα εκτιμηθεί και είμαι σίγουρός ότι θα επιτευχθεί και ο α γωνιστικός μας στόχος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα